Tips voor vrijgezellen tijdens corona

Corona, we hoeven niet meer uit te leggen wat voor impact het virus heeft op de samenleving, maar niet alleen dat. Corona heeft ook een enorme impact op iedereens seksleven. Een one night stand is moeilijk te vinden en tenzij je samenwoont met een partner kan het dus lastig zijn om je behoeftes te vervullen. In dit blog geven wij je een aantal tips om deze tijden door te komen met een hoop plezier!

Neem genoeg tijd voor jezelf

Ook tijdens corona sta jij op nummer 1. Neem daarom genoeg tijd voorzelf om te ontspannen. Pak jouw favoriete speeltje erbij en kom helemaal tot jezelf. Je hebt namelijk helemaal niemand anders om jouw behoefte te vervullen. Het kan zijn dat je nog nooit een speeltje hebt geprobeerd. Dan is dit hét moment om dit uit te proberen! Als je benieuwd bent naar welke toys goed zijn om mee te beginnen dan kan je ons blog lezen over ‘’Wat zijn de beste seks toys om mee te beginnen?’’. Hier vind je alles over de beste toys voor beginners. Mocht je op zoek zijn naar wat vernieuwing om de verveling tegen te gaan, lees dan ons blog over ‘’Tips voor de eerste keer anaal’’. Wellicht kan jij jezelf hier mee vermaken *wink*.

Hou het spannend

Hou het spannend, wat is er nou leuker dan je grenzen verleggen? Met bijvoorbeeld een speeltje dat op afstand bestuurbaar is. Ideaal natuurlijk tijdens de lockdown. Speeltjes die je kunt besturen doormiddel van een app. Zo kan jij de toy vasthouden of inbrengen terwijl jouw partner, fuckbuddy of iemand anders jouw speeltje vanaf een afstand bestuurd. Om het nog leuker te maken kun je elkaar natuurlijk facetimen zodat de ander ook mee kan genieten van deze fantastische uitvinding!

We hebben voor jou 3 speeltjes gekozen die je via een app kunt besturen. Het eerste speeltje is de Satisfyer Dual Pleasure Luchtdrukvibrator – Mauve, dit is een luchtdruk vibrator. De Dual Pleasure heeft 2 krachtige motoren met een ruime keuze uit verschillende luchtdruk en vibratiestanden kun je volop variëren.

 

De Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator is een ergonomisch gevormde oplegvibrator. Deze klik je dankzij de magnetische sluiting makkelijk vast in je ondergoed. Deze kan je dus de hele dag door dragen zonder dat iemand het door heeft. Zo kan je elkaar optimaal teasen.

De Satisfyer Mono Flex G-Spot Vibrator, de naamt spreekt voor zich, het is namelijk een G-spot vibrator. Deze luxe vibrator heeft 2 motoren en deze kun je apart bedienen. De flexibele top weet moeiteloos jouw G-spot te vinden en de aparte bunny stimulator focust zich helemaal op jouw clitoris.

Zeker tijdens corona en de lockdown zijn deze toys echt het proberen waard! Wil je nog meer weten over deze op afstand bestuurbare toys? Lees dan ons blog over ‘’Vibrators op afstand’’ voor nog meer leesplezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)