Wat zijn de beste seks toys om mee te beginnen?

Veel erotische webshop hebben een redelijk breed aanbod aan producten in allerlei verschillende vormen en maten, maar wat zijn nou de beste toys om mee te beginnen? Als je nog niet zoveel ervaring hebt op gebied van sekstoys kunnen al deze producten misschien overweldigend zijn. Sommige toys kunnen er best heftig uit zien, maar er zijn ook zeker toys die wat subtieler zijn. Iedereen is anders en iedereen heeft verschillende voorkeuren. Hieronder vind je een aantal sekstoys die perfect zijn voor beginners.

Undercover toy

Mocht je houden van een wat meer ‘undercover’ toy dan is een lipstick vibrator of een vibratie ei écht iets voor jou! Deze toys lijken op het eerste gezicht niet op een sekstoy, ze zijn compact en eenvoudig om mee te nemen of om op te bergen.

De Easytoys Lipstick Vibrator produceert een krachtige trilling, maar is toch zeer stil tijdens het vibreren. Door de puntige vorm van de vibrator kun je heel nauwkeurig de juiste plek stimuleren.

 

Het Easytoys Vibratie Ei heeft een bijbehorende afstandsbediening welke beschikt over tien verschillende vibratiestanden. De afstandsbediening werkt tot wel twintig meter afstand! Deze kleine, subtiele toy is zeer geschikt voor een beginnende gebruiker.

Wand

Een mini wand-vibrator is ook een hele goede toy voor beginners. Deze toy heeft een kop die vibreert, en een handvat waardoor je deze makkelijk vast kunt houden. De wand kan ook eventueel gebruikt worden voor het geven van massages.  De Mini Halo Wand Vibrator Draadloos heeft een krachtige motor en is voorzien van 20 vibratie standen voor een intense stimulatie. De zachte siliconen kop voelt heerlijk aan op je lichaam en de flexibele nek zorgt voor een comfortabel gebruik.

Mini Wand Massager is een compacte vibrator en heeft het allemaal: een heerlijk zachte ronde top, zeer krachtige vibraties en een oplaadbare batterij. Wat wil je nog meer?! De Mini Wand ligt met zijn ergonomische design makkelijk in de hand waardoor hij, onder begeleiding van één hand, moeiteloos naar de fijnste plekjes glijdt.

Luchtdrukvibrator

Deze vibrators maken gebruik van pulserende geluidsgolven waardoor de clitoris en de gevoelige delen daaromheen volledig gestimuleerd worden. De standen variëren van subtiel zacht naar intens hard.
De Satisfyer Pro 2 Next Generation heeft maar liefst 11 standen. De Satisfyer Pro 2 is waterdicht en zorgt voor nog intenser plezier onder de douche of in het bad. Niet alleen dat, hij ook nog eens fluisterstil tijdens het gebruik.


De Sona Cruise heeft een zachte, ronde openingen waar de clitoris in wordt gezogen. Hierdoor stijgt het bloed naar het huidoppervlak en wordt de clitoris gevoeliger. Vervolgens zorgen de geluidsgolven voor een zeer gerichte en intense stimulatie die niet minder wordt wanneer de vibrator stevig tegen het lichaam aan wordt gedrukt.

G-Spot Vibrator

Als je op zoek bent naar een natuurlijkere vorm is een G-Spot vibrator wellicht leuk om te proberen. Deze vibrators hebben een flexibele ‘vinger’ die de clitoris stimuleert terwijl de rest inwendig de G-Spot stimuleert.
De LELO Ina 2 G-Spot Vibrator heeft sterkere vibraties en acht verschillende instellingen. Door de verbrede en verlengde steel zorgt hij voor nog dieper G-Spot plezier, terwijl de flexibele ‘vinger’ op de top geweldige stimulatie levert.

De Rabbit G-Spot Vibrator Duo heeft 2 krachtige motoren met 10 vibratiestanden voor een optimale en gerichte stimulatie. Deze vibrator is uitgevoerd in zijdezacht siliconen en heeft een gekromde flexibele bovenkant met stimulerende ribbels zodat de G-spot goed bereikt kan worden. De bunny oortjes richten zich compleet op jouw clitoris.

3 reacties op “Wat zijn de beste seks toys om mee te beginnen?

  1. Pingback: De top 3 leukste Valentijn cadeaus - Lady Pleasure

  2. Pingback: Tips voor vrijgezellen tijdens corona - Lady Pleasure

  3. Pingback: De beste, betaalbare vibrators - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)