Tips hoe je fifty shades naar je slaapkamer brengt

Stel je eens voor hoe het is om in de Fifty Shades films te leven, om alle erotische romantiek mee te maken. Het proberen van verschillende spannende dingen in de mooiste, meest sexy lingerie setjes. Hoe kan je er nou voor zorgen dat jij ook zo’n intieme avond met je partner kan beleven?

Als eerste is het leuk om een playlist te maken. Zo voorkom je stilte en kan je spanning opbouwen. Kies voor romantische, sensuele nummers, zo komen jij en je partner helemaal in de stemming. Jullie zouden ook eventueel een spannende erotische film kunnen kijken samen. Verder is het goed om te zorgen voor zo min mogelijk afleiding. Zorg ervoor dat niets jullie intieme moment kan storen,dat bederft de sfeer.

Voorbereiding

Ter voorbereiding kan je het huis lekker laten ruiken. Dit kan bijvoorbeeld met geurstokjes of geurkaarsen, maar jouw eigen signature parfum is ook een leuk idee. Je kan voor een gezellige, romantische sfeer zorgen door het huis of de kamer te verlichten met subtiele sfeerverlichting en kaarsen. Het is ook belangrijk dat het huis of de kamer opgeruimd is, zo voorkom je afleiding. Uiterlijke verzorging is ook zeker iets om je op te focussen. Wanneer je er verzorgd uitziet, kan je je partner beter verleiden. Op onze website hebben wij een hele ruime keuze aan lingerie. Je kan gaan voor iets sexy’s en elegants of juist voor iets heel spannend. Wij bieden voor iets wat wils. Je kan ook iets kiezer waarvan je weet dat je partner daarvan houdt. Denk bijvoorbeeld aan voorkeur voor kleuren enzovoorts.

Voorspel

Wanneer jullie eenmaal in de stemming beginnen te komen, zouden jullie kunnen beginnen met het geven van massages. Lichamelijk contact en voorspel is heel belangrijk bij een avond als deze! Vervolgens kunnen jullie elkaar gaan plagen met speeltjes zoals een vibratie ei. Het Fifty Shades of Grey Vibrerend eitje is klein en daarom makkelijk te richten op specifieke plekjes. Ook zit er een afstandsbediening bij voor de ultieme tease

Jullie kunnen ook gebruik maken van de Fifty Shades Freed Slip Vibrator. Hier komt een uitdagende one-size slip bij die je zelf kunt vastknopen zodat deze altijd past en natuurlijk makkelijk uit kan. In deze slip is er ruimte waar de vibrator precies in past. Geef je partner de afstandsbediening om elkaar zo heerlijk uit te dagen

Stapje verder

Na het plagen kunnen jullie er wat meer speeltjes bij halen om de spanning hoog te houden. Wanneer jullie toe zijn aan een stapje verder kunnen jullie gebruik gaan maken van een G-Spot vibrator voor dubbele stimulatie en dus ook dubbel genot! Je kan bijvoorbeeld de Fifty Shades of Grey G-Spot Rabbit Vibrator of de Fifty Shades Freed G-Spot Vibrator Met Clitorisstimulator hiervoor gebruiken.

Een iets wat subtielere keus kan een klassieke vibrator zijn zoals de Fifty Shades Freed Klassieke Vibrator.

Deze vibrator is iets minder heftig dan een G-Spot vibrator, maar je kan de spanning opbouwen door de verschillende standen.
Na het opbouwen van het verlangen en de intimiteit kunnen jullie beginnen aan het echte werk. Als jullie deze stappen volgen hebben jullie gegarandeerd een geslaagde, Fifty Shades geïnspireerde avond!

Een reactie op “Tips hoe je fifty shades naar je slaapkamer brengt

  1. Pingback: De top 3 leukste Valentijn cadeaus - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)