De top 3 leukste Valentijn cadeaus

Het is weer zover, het is bijna Valentijnsdag! De dag van de liefde, maar ook zeker van genot samen met je partner. Daarom ben je bij Lady Pleasure aan het juiste adres voor jouw Valentijn cadeaus. Valentijnsdag is, zeker dit jaar, een dag voor jou en je partner. Het is nu best moeilijk om er een leuke bijzondere dag van te maken aangezien alles gesloten is. Ook thuis kan je van Valentijnsdag iets bijzonders maken. Het enige wat je nodig hebt is je partner en een leuk cadeautje! In dit blog geven wij jou 3 cadeau tips voor Valentijnsdag.

Lingerie

Lingerie is, zeker op Valentijnsdag, een superleuk cadeau om aan je partner te geven. Je kan ook een mooi setje jezelf halen om je partner daarmee te verrassen. Om in het thema van Valentijnsdag te blijven is rode lingerie perfect! Bij Lady Pleasure hebben we veel verschillende soorten lingerie.

Een sexy body bijvoorbeeld, zoals de Grand Finale Body. Deze body is afgewerkt met kant en komt bij een bijpassende string. Door de verstelbare bandjes kan je zorgen dat deze altijd comfortabel zit.

Of een mooie lingerie set zoals de Evangeline BH Set in het bordeaux. Met deze set zorg je voor een opvallende verschijning in de slaapkamer. In deze set voel jij je sexy en zal je dit ook uitstralen naar je partner.

Een echt Valentijns setje is de Kanten BH-Set 2 Delig. Deze set is sexy, maar toch ook heel zacht door de strikjes die erop zitten. Door de felrode kleur is dit dé set voor Valentijnsdag. Deze set zal ongetwijfeld een onweerstaanbare indruk op jouw partner zal maken!

Speeltje

Om bij het intieme te blijven is het leuk om een surprise box te bestellen en deze samen met jouw partner te open en te proberen. De inhoud van de box is natuurlijk een verrassing, maar wij kunnen je wel verklappen dat deze box vol met spannende artikelen zit. Van lingerie tot speeltjes en heerlijke massageolie. De box is voor ieder wat wils en valt zeker weten nooit tegen! Ga jij voor deze spannende uitdaging?

De LoveBoxxx – I Love Red Couples Box is ook erg leuk om jullie Valentijnsdag spannend en speciaal te maken. Hierin zitten items voor zowel hem als haar en is daarom geschikt voor ieder koppel! Met deze box heb je zeker een hele intieme, spannende en gezellige avond samen.

Voor een iets subtieler speeltje om cadeau te doen is een vibratie eitje met afstandsbediening ideaal! Ga voor ons XL Vibratie-Ei Met Afstandsbediening in het roze. De roze kleur is weer bijpassend bij Valentijnsdag en het speeltje zelf kan op afstand bestuurd worden zodat jij jouw partner de hele avond door kan teasen. Zo bouw je spanning op voor later. Voor andere subtiele speeltjes kan je kijken op ons blog over ”Wat zijn de beste seks toys om mee te beginnen?”.

Date night

Je kan al deze cadeaus natuurlijk met elkaar combineren en er een date night van maken. Zorg voor de perfecte date night door gezellig samen te koken of jullie favoriete eten te bestellen, een heerlijke intieme massage en om de avond af te sluiten de eerste twee cadeau tips te gebruiken. Voor een goede massage heb je natuurlijk een massageolie nodig. Bij Lady Pleasure hebben we een heel breed aanbod aan verschillende soorten glijmiddel en massageolie.

Denk bijvoorbeeld aan onze Divine Nectare Likbare Massageolie in de geur aardbei. Deze massageolie is makkelijk uit te smeren en lik- en kusbaar. Perfect voor deze romantische avond dus!

De Love Eetbaar Glijmiddel in de smaak aardbei is ook een goed idee voor deze avond. De gel is eetbaar en ook enorm goed te gebruiken in combinatie met seks speeltjes.

Tot slot is de Orgasme Crème Voor Koppels perfect voor deze avond! De crème kan op de gevoelige plekjes aangebracht worden en heeft een stimulerend effect.

Wil je met Valentijnsdag de ultieme Fifty Shades avond beleven? Lees dan zeker ons blog over ‘’Tips hoe je fifty shades naar je slaapkamer brengt’’!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)