Tips voor de eerste keer anaal

Anale seks is iets waar veel mensen een beetje bang voor zijn. Toch kan dit ook superleuk en spannend zijn om eens uit te proberen. Anale seks geeft een totaal ander gevoel dan vaginale seks, sommige mensen zeggen zelfs dat ze meer genieten van anale seks dan van vaginale seks. Het is een spannende stap voor vele, maar toch zeker het proberen waard. In dit blog geven wij jou een aantal tips om de eerste keer anale seks zo goed mogelijk te laten verlopen!

Zorg voor een goede voorbereiding

Als je gaat experimenteren met anale seks is het belangrijk dat je zorgt voor een goede voorbereiding. Het is belangrijk dat je een uitgebreide douche neemt en zorgt dat ook van binnen alles schoon is. Dit kan je doen door een anale douche te gebruiken. Zo voorkom je nare geurtjes en troep tijdens de seks.

Iets wat ook belangrijk is om rekening mee te houden is dat er veel bacteriën zitten in een anus. Het is immers een uitgang voor uitwerpselen. Zeker als je gaat afwisselen tussen vaginale penetratie en anale penetratie is het belangrijk om telkens een schoon condoom te gebruiken. Doe je dit niet, kan je nare infecties krijgen in de vagina maar ook aan de penis.

Begin rustig aan

Zeker als het je eerste keer anaal is kan het best even wennen zijn. Begin daarom rustig aan en rek eerst de anus langzaam op. De kringspieren in de anus spannen aan bij aanraking. Zorg er daarom voor dat de kringspier ontspannen is. Begin met lichte aanraking en bouw dit langzaam op. Je kan overgaan op penetratie met een vinger, bouw dit op naar meerdere vingers. Als de kringspier ver genoeg is gerekt kan je ook andere dingen gebruiken zoals bijvoorbeeld een buttplug. Onze Anal Passion Set is perfect om de anus langzaam op te rekken. Hier zitten verschillende speeltjes in waarmee je klein kunt beginnen en kunt opbouwen.

Communication is key

Last but not least, communication is key! Dit geld eigenlijk altijd tijdens de seks, maar zeker als jullie samen iets nieuws gaan proberen. Geef aan wat je wel- en niet lekker vindt. Geef ook aan wanneer je wilt stoppen of wanneer je partner je pijn doet. Laat zeker ook aan je partner weten wat hij of zij kan doen om jou nog een beter gevoel te geven.

Verwissel van standjes, gebruik glijmiddel en praat met elkaar. Als je deze tips volgt, kan jouw eerste keer anaal bijna niet fout gaan!

Een reactie op “Tips voor de eerste keer anaal

  1. Pingback: Tips voor vrijgezellen tijdens corona - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)