De beste, betaalbare vibrators

Speeltjes kunnen best prijzig zijn. Zeker als je het voor het eerst wilt proberen kan dit een tegenvaller zijn waardoor je wellicht besluit om er toch geen te kopen. Een goede vibrator hoeft helemaal niet duur te zijn. In dit blog helpen we jou een handje met het uitzoeken van een betaalbare vibrator!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

De Satisfyer is een heel populair speeltje waar je regelmatig goede verhalen over hoort en leest. Het is een luchtdruk vibrator en is daarom ook vergelijkbaar met de Womanizer, alleen is deze redelijk duur. De Satisfyer kan dus een hele goede vervanger zijn voor de Womanizer.

De Satisfyer stimuleert de clitoris met luchtdruk. Zo ervaar je dus stimulatie zonder enig directcontact. De ritmische luchtdruk pulsaties masseren de clitoris en bootsen een zuigend gevoel na. Met maar liefst 11 spannende en krachtige standen, van teder tot intensief, is dit een speeltje waar je niet omheen kan. Niet alleen dat, hij ook nog eens fluisterstil tijdens het gebruik. Ideaal dus!

Satisfyer Wand-er Woman – Zwart/Goud

Een wand, ook deze speeltjes zijn ondertussen niet nieuw meer. Nou hoor je natuurlijk veel mensen over de My Magic Wand, maar deze is best nog wel aan de dure kant. De satisfyer wand is dus een hele goede oplossing. Hij doet precies hetzelfde, hij is alleen goedkoper! Wie wil dat nou niet?

De Satisfyer Wand-Er Woman heeft 50 vibratiecombinaties! Zo kan je eindeloos experimenteren. De 50 combinaties bestaan uit 10 programma’s en 5 intensiteiten. Dat is zeker nog niet alles. Je kunt de de Satisfyer Wand-Er Woman ook meenemen in bad of onder de douche, hij is namelijk helemaal waterdicht. Dit speeltje is zeker weten een aanrader!

Satisfyer Mono Flex G-Spot VIbrator Met App – Wit

Een G-Spot vibrator mag ook zeker niet ontbreken in jouw collectie. Ken je de Soraya 2 G-Spot Vibrator van LELO? Deze is erg gewild, alleen ook weer erg duur. De Satisfyer Mono Flex G-Spot Vibrator is een perfecte vervanger! Hij heeft hetzelfde model en stimuleert dezelfde plekken.

Deze luxe vibrator heeft 2 motoren. Deze kun je apart bedienen. De top stimuleert jouw G-spot terwijl de aparte bunny zich focust op de clitoris. Dit speeltje voelt heerlijk zacht aan en ligt comfortabel in de hand. De Satisfyer Mono Flex G-Spot Vibrator heeft 5 vibratie standen die jij helemaal kunt instellen op jouw behoefte. Als je dat al goed vond klinken hou je dan nu maar vast, deze vibrator komt namelijk ook met een gratis app waardoor je eindeloos jouw eigen programma’s en patronen kunt samenstellen!

Ben je nieuw in de overweldigende wereld van de sextoys? Lees dan ons blog over ‘’ Wat zijn de beste seks toys om mee te beginnen?’’.

Veel lees plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)