5 discrete toys die je overal mee naartoe kunt nemen

Het gebruiken van een toy is natuurlijk helemaal niks om je voor te schamen. Toch snappen we het dat je niet met jouw enorme G-Spot vibrator over straat wilt lopen. Daarom hebben we voor jou een lijst gemaakt met 5 kleine en discrete toys die je makkelijk mee kunt nemen in je tas!

Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening

Deze mini bullet vibrator zal zichzelf op het eerste ook niet gelijk verraden als toy, maar laat je hier niet door misleiden. Met 10 krachtige standen kan dit kleintje jou moeiteloos naar jouw hoogtepunt brengen. Door de zachte siliconen voelt deze toy heerlijk aan en glijd deze makkelijk over jouw lichaam heen. Klinkt dat al goed? Luister dan maar hier naar! Deze toy komt namelijk met een afstandsbediening waardoor je deze makkelijk naar jouw wensen in kunt stellen.

AMO Bullet Vibrator

Met de AMO Bullet Vibrator geef je iets extra’s aan jouw masturbatie-game. Door de gebogen schacht kun je heel gericht stimuleren. Begeleid deze bullet over jouw intieme zones. Met 5 verschillende vibratiestanden én snelheden bereik je jouw top in secondes! Deze oplaadbare toy is 100% waterproof en is eenvoudig schoon te maken.

DIGIT Vinger Vibrator

De DIGIT Vinger Vibrator is dé toy om jouw masturbatie-game naar een geheel nieuw niveau te tillen. Je houdt hem gemakkelijk vast door de openingen aan de onderzijde waar je je vingers in kunt steken. Beweeg de toy over jouw lichaam en stimuleer jouw favoriete plekje eenvoudig. De DIGIT beschikt over 5 vibratiestanden én 5 verschillende snelheden, hierdoor kun je eindeloos combineren naar jouw wensen.

Bamboo

Deze rosé gouden Bamboo vibrator heeft een uniek uiterlijk die niet mag ontbreken in jouw collectie! Door het elegante en chique uiterlijk van de Bamboo, lijkt het niet op een toy. Hierdoor kun je hem gemakkelijk meenemen in je tas zonder in ongemakkelijke situaties terecht te komen. Met 10 verschillende standen en 1 druk op de knop is deze mini vibrator helemaal klaar voor jou. Geef jezelf helemaal over aan deze luxe toy en beleef intieme genotsmomenten.

Siliconen Vibratie Eitje Met Afstandsbediening

Ondanks dat veel mensen het uiterlijk van een vibratie eitje wel zullen herkennen, kun je deze door het formaat toch gemakkelijk meenemen. Dit Siliconen Vibratie Eitje Met Afstandsbediening met stimulerende ribbels brengt je nog meer plezier en spanning in de slaapkamer. Het eitje heeft maar liefst 33 (!) verschillende vibratiepatronen en 3 snelheden. Dit zorgt ervoor dat je eindeloos kan combineren met heel wat verschillende mogelijkheden. Zo gaat deze toy niet snel vervelen *wink*.  Door de zachte siliconen voelt dit speeltje lekker aan op de huid. Na gebruik kun je het speeltje gemakkelijk schoonmaken met water en een toycleaner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)