Hoe gebruik je een dubbele dildo

Wij kunnen ons voorstellen dat een dubbele dildo heftig over kan komen. Wat moet je met een dubbele dildo? En hoe gebruik je zoiets dan? Met een dubbele dildo kun je dubbel zoveel plezier beleven! Solo of samen met je partner. In dit blog lees je meer hoe je een dubbele dildo kunt gebruiken.

Wat kan je eigenlijk doen met een dubbel dildo?

Neem het van ons aan eindeloos plezier! Een dubbele dildo kun je zowel vaginaal en anaal gebruiken. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om dubbel gepenetreerd te worden? Dan is een dubbele dildo jouw ultieme maatje. Je kunt dit speeltje ook gebruiken samen met je partner om je seksleven wat spannender te maken. Met de dubbele dildo kun je ook met verschillende standjes uit proberen en lekker gaan experimenteren. Een sextoy waar je dus heel veel plezier mee kan beleven. Een dubbele dildo kan intimideren overkomen, maar het zeker het proberen waard!

De voorbereiding van een dubbele dildo

Seks heeft altijd voorbereiding nodig en dit geldt hetzelfde voor seks met een dubbele dildo. Bij een dubbele dildo heb je zeker weten glijmiddel nodig. Wil je anaal gaan experimenteren met een dubbele dildo, kies dan voor een stimulerend glijmiddel. Deze glijmiddel is wat dikker en heeft een verdovende werking. Kijk altijd even van tevoren van welk materiaal je dubbele dildo is gemaakt. Met een siliconen dubbele dildo kun je geen siliconen glijmiddel gebruiken. Het tast je sextoy namelijk aan en dat zou zonde zijn. Als je het niet zeker weet waar je dubbele dildo van gemaakt is, kies dan voor een algemeen glijmiddel en dat is een glijmiddel op basis van water.

Wil je meer weten over glijmiddel? Check dan dit blog over de glijmiddelhandleiding.

Een tweede deel van de voorbereiding op seks met een dubbele dildo bestaat uit voorspel. De spieren en the mood wordt ontspannen met een goed voorspel. Dit maakt de seks een stuk leuker en ook makkelijker. Wil je gaan experimenteren met een dubbele dildo met je partner? Gebruik het voorspel dan om goed te communiceren met je partner. Wat wil je wel proberen en wat wil je absoluut niet. Wil je anale seks proberen met een dubbele dildo? Vergeet tijdens het voorspel de anus niet op te warmen.

Seks met jezelf en een dubbele dildo

Met een dubbele dildo kun je zeker goed gebruiken voor solo-seks. Er zijn verschillende soorten dubbele dildo’s op de markt. Sommige zijn meer geschikt voor solo-seks, maar het hangt af van je eigen voorkeur. Een dubbele dildo met een zuignap is makkelijk in gebruik voor solo-seks. Een goede tweede optie is een dubbele dildo in een U-vorm.

Nu naar het echte werk. Je hebt ondertussen al genoeg glijmiddel bij de hand en je hebt jezelf opgewonden gemaakt. Je kunt een gedeelte van de dubbele dildo inbrengen in de anus of vagina, of natuurlijk in beide. Vervolgens kun je royaal glijmiddel gebruiken als je gaat voor penetratie in de anus. De anus maakt geen eigen glijmiddel aan en wij raden daarom ook echt aan om heel veel glijmiddel te gebruiken. Zorg ervoor dat je niet overhaast doet en alles rustig de tijd voor neemt. Nu kun je gaan experimenteren met je sextoy.

Samen plezier met een dubbele dildo

Een sextoy die je samen kunt gebruiken met je partner. Samen een dubbele dildo gebruiken, klinkt niet erg eenvoudig. Oefening baart kunst, maar het is niet zo lastig als het lijkt. Het handige van een dubbele dildo is dat elk koppel er gebruik van kan maken. Je kunt de dubbele dildo namelijk anaal en vaginaal gebruiken. Als je de dubbele dildo anaal gebruikt, maak het goed schoon voordat je vaginaal gaat gebruiken. Zo voorkom je nare infecties.

Wij hebben een paar standjes voor jullie gezocht en ze zijn geschikt om te gebruiken met een dubbele dildo. Met enige ervaring worden de standjes makkelijker en kunnen jullie gaan beginnen met experimenteren! De standjes zijn: butt to butt, doge style en face to face. Heel veel succes met oefenen.

 

Een paar favorieten dubbele dildo’s voor je op een rijtje

13 Cm dubbele dildo – € 32,95

 

 

25 Cm dubbele dildo – 49.95

 

Lollicock Dubbele Dildo – Berr  €27,95

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)