De glijmiddel handleiding

Op de markt zijn er verschillende soorten glijmiddelen. Elk glijmiddel heeft weer zijn eigen doel en eigenschap. Als je net begint met experimenten met glijmiddelen is het handig om te weten welke type glijmiddelen er inmiddels op de markt zijn. Sommige type glijmiddel kun je beter vermijden met bepaalde doeleinde. Wil je meer weten over bepaalde types glijmiddel of een echte glijmiddel expert worden? Lees het blog dan verder.

Je hebt verschillende soorten glijmiddelen op verschillende basis: waterbasis, siliconen basis, anale glijmiddel, stimulerend glijmiddel, glijmiddel met smaakje en een massage glijmiddel. Wat voor type jij nodig hebt, hangt natuurlijk af wat precies je doel is. Glijmiddel wordt gebruikt als je vriendin last heeft van vaginale droogte, maar het wordt ook gebruikt om extra dimensie aan seks te geven. Voor orale seks, anale seks, voor seks speeltjes, maar ook voor massages. Glijmiddel is dus niet meer alleen te gebruiken voor vaginale droogte.

Siliconen basis

Het siliconen glijmiddelen geven je het opwindende gevoel van olie en de veiligheid van waterbasis glijmiddel. Het siliconen glijmiddel kunnen gecombineerd worden met latex en zijn voor langdurige avonturen perfect geschikt. Het siliconen glijmiddel kunnen ook gebruikt worden voor massage, omdat het voelt als olie. Alleen als je een glijmiddel speciaal zoekt voor massage, zouden wij de massage glijmiddel toch aanraden. Het siliconen glijmiddel is ook veilig voor inwendig gebruik. Alleen let op een siliconen glijmiddel kan niet gecombineerd worden met siliconen speeltjes, want het beschadigt je siliconen seksspeeltjes. Wij hebben een paar favorieten siliconen glijmiddelen voor je op een rijtje gezet.

EasyGlide Siliconen Glijmiddel 500 ml

Love Glide Siliconen Glijmiddel – 50 ml

Love Glide Siliconen Glijmiddel – 100 ml

Water basis

Wil je een algemeen glijmiddel? Dan is een water basis glijmiddel er perfect voor. Het water basis glijmiddel kun je gebruiken met condooms, onder de douch of tijdens orale seks. Het is dus een veelzijdig glijmiddel en perfect voor newbies ;). Het waterbasis glijmiddel is niet irriterend voor de vagina en is ook perfect te gebruiken met seksspeeltjes. Alleen met waterbasis glijmiddel moet je tijdens langdurig seks heel veel van gebruiken. Wij hebben een paar favorieten waterbasis glijmiddelen voor je op een rijtje.

 

Vanille/Nashipeer Waterbasis Glijmiddel – 120 ml

Durex Intimate Glijmiddel Op Waterbasis – 50 Ml.

Love Glijmiddel op Waterbasis – 50 ml

Stimuleren glijmiddel

Dit glijmiddel heeft verschillende soorten doeleindes. Het zorgt natuurlijk ervoor dat alles een stuk soepel gaat, maar het kan ook voor een verwarmend, verkoelend of een tintelend gevoel geven voor extra stimulatie. Bijvoorbeeld een verwarmend glijmiddel maakt de spieren warm en dit zorgt voor extra doorbloeding. De clitoris en/of eikel kunnen hierdoor ook een stuk gevoelig zijn. Wij hebben een paar favorieten stimulerend glijmiddelen voor je op een rijtje gezet.

EasyGlide verwarmend glijmiddel 150 ml

Sensuva ON Insane Ice Stimulerend Glijmiddel – Naturel

EasyGlide verkoelend glijmiddel 150 ml

 

Anale glijmiddel

Wil je een stapje verder gaan en anale seks uitproberen? Dan moet je een stimulerend glijmiddel gebruiken. De anus maakt geen zelf vocht aan zoals een vagina en door de dunne huid is het gevoelig voor beschadiging. Tijdens anale seks is het altijd noodzakelijk om gebruik te maken van glijmiddel. Op de markt zijn er speciale glijmiddelen voor de anus. Het is wat dikker en het heeft een verdovende werking, waardoor de anus zich meer ontspant. Dit zorgt ervoor dat de penetratie zich soepel verloopt en jullie beide ervan genieten. Wij hebben een paar favorieten anale glijmiddelen voor je op een rijtje gezet.

Aqua Comfort Anaal Glijmiddel Waterbasis – 120ml

EasyGlide Anal Relaxing Glijmiddel – 150 ml

Love Personal Anaal Glijmiddel

 

Massage glijmiddel

Een massage geven aan je partner als voorspel? Dan wil je gebruik maken van een massage glijmiddel. Dit glijmiddel is perfect om massages te geven, maar kan ook gebruikt worden voor inwendig gebruik. Er zijn verschillende soorten massage glijmiddelen met verschillende geuren als framboos, bubblegum, aardbei, honing en nog heel veel meer. Let op als je tijdens de massage normale olie gebruikt was dan heel goed je handen. In oliën zitten veel bestanddelen wat niet goed is voor de vagina. Dit zorgt voor infecties en nare geurtjes en dit wil je natuurlijk vermijden. Een massage glijmiddel is dus eigenlijk een glijmiddel en een massageolie in één. Wij hebben een paar favorieten massage glijmiddelen voor je op een rijtje gezet.

Massage- & Glide Gel 2 in 1 – Framboos

Mini Nuru Play Body2Body Massage Gel – 120 ml

Durex Play 2 in 1 Ylang Ylang – 200 ml

 

Handleiding tips voor glijmiddel

  • Middelen om mee te koken kun je nooit gebruiken voor inwendig gebruik! Dit zijn veroorzakers voor schimmelinfecties, vaginale acne en later terreur.
  • Een siliconen glijmiddel kun je niet gebruiken voor je siliconen seksspeeltjes. Het beschadigt je speeltje en dat zou natuurlijk zonde zijn.
  • Glijmiddelen op oliebasis kunnen niet worden gebruikt in combinatie latex condooms, dus probeer het goed te vermijden.
  • Een waterbasis glijmiddel is geschikt voor alles behalve anale seks. Voor anale seks zou je echt een dikkere glijmiddel moeten gebruiken.

Nu ben je net als ons een glijmiddel goeroe en kun je gaan experimenten! In de webshop hebben wij verschillende soorten glijmiddelen, dus ben je specifiek op zoek naar een glijmiddel lees het product beschrijving goed door of neem contact met onze klanten service.

Een reactie op “De glijmiddel handleiding

  1. Pingback: Hoe gebruik je een dubbele dildo - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)