Hoe hou je je seksleven spannend met je partner?

Door COVID-19 is de wereld een beetje stil gaan staan. Je kunt minder dingen doen en werknemers werken tegenwoordig thuis. Wij hebben vier tips om je seks leven met je partner spannend te houden. Door dat de wereld een beetje stil staat, heb je nu tijd genoeg om te gaan experimenteren met je partner. Lees het blog verder voor de vier tips!

1. Probeer nieuwe standjes uit

Doe even gek en zoek spannend standjes op. Het internet staat er vol mee! Maak er een echte avond van om te gaan experimenten met je partner. Plan het met je partner in en zorg voor een goede sfeer in de slaapkamer. Zorg voor kaarsjes, glijmiddel of seksspeeltjes. Misschien een date night inplannen met en uitgebreid diner en een toetje. Wij kennen een paar goede standjes die je zeker kunt proberen. De The Greasy Spoon, Three-legged Doggy en de Leaning Cowgirl. Alle drie de seksstandjes zijn ook nog eens goed voor de lijn ;).

2. Een ander tijdstip

Je kunt natuurlijk ook even de horizon verbreden. Het moment om eens nieuwe ervaringen op te doen op andere tijdstippen. Misschien tijd om samen uitgebreid te douchen? Of nu de meeste mensen thuis werken samen te lunchen en jullie horizon te verbreden. Een dag heeft 24 uur en ze bieden allemaal mogelijkheden aan.

3. Seksspeeltjes plezier

Jullie zijn beide nog nieuw met seksspeeltjes? Dit is het moment om samen te leren. Er bestaan verschillende seksspeeltjes voor man en vrouw. Kijk op de website van Lady Pleasure waar jullie je beide goed bij voelen. Een vibrator, een eitje, een dildo, een luchtdruk vibrator misschien? Er zijn talloze opties om samen met je partner te ontdekken. Wij hebben een paar favorieten voor jullie op een rijtje gezet.

Realistische Dildo Met Balzak 34,95

Satisfyer Dual Love Luchtdrukvibrator € 49,95
Rosy Gold – Nouveau Vibrating Egg € 49,95

 

4. Maak het spannend

Seks op afstand is iets nieuws. Wij kennen nu de telefoonseks en webcamseks, maar tegenwoordig zijn er ook seksspeeltjes voor op afstand. Je kunt ze tegenwoordig bedienen via een app op je telefoon. Maak het spannender om dit te spelen onder genot van gezelschap, maar zorg ervoor dat het gezelschap er niet achter komt. Je kunt genoeg plezier beleven met seksspeeltjes op afstand. Wij hebben alvast een paar voor jullie op een rijtje gezet.

Panthra Tania Vibrerende String € 49,95

Kanten String Met Oplaadbare Bullet En Afstandsbediening € 47,95

Met deze 4 tips kunnen jij en je partner een eind vooruit. Laat de nieuwe horizon, maar verbreed worden met pleasure en genot! Vergeet ook niet om te denken aan glijmiddel dit kan jullie seksleven ook een stuk spannender maken. In deze blog (handleiding glijmiddel) kun je meer lezen over bepaalde soorten glijmiddel. Heel veel plezier met jullie nieuwe avonturen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)