Verras je partner met deze tips!

In een dagelijkse sleur zitten, komt vaker voor dan je denkt. Jullie hebben een dagelijkse routine en zonder dat je het weet, is de spontaniteit een beetje weg. In deze blog geven we tips om je partner te verrassen en extra te verwennen. Deze vier tips helpen jou om je partner te verrassen

Date day

Koppels die al wat langer bij elkaar zijn, vergeten soms om wat leuks met elkaar in te plannen. Het leven sleurt erdoorheen en je raakt gewend aan een filmpje op de bank. Daarom is het leuk om je partner te verrassen met een date day! Een date day kan van alles betekenen. Een date day kun je zelf overdag of in de avond inplannen, plan het volgens jullie lifestyle. Als je partner houdt van een dagje weg, kun je een hotel boeken in een andere stad of neem je partner mee naar een volle dag spa! Heerlijk genieten van alle verwennerij. Wil je liever in de avond wat leuks inplannen? Kies dan voor jullie favorieten restaurant of voor een avondje stappen! Niets is leuker om een oude gewoonte weer op te pakken en met elkaar weer te genieten. Zijn jullie meer van de actieve date day’s? Een massage cursus zou een hele goede activiteit zijn, waar jullie beide profijt van hebben. Verzin iets geks en jullie zullen genieten van de date day’s!
Tip: Je kunt de date day’s ook elke maand inplannen en elkaar om de maand verrassen met een leuk activiteit.

Dress to impress

De meeste mensen zijn visueel ingesteld en worden enthousiast van plaatjes en afbeeldingen. Je partner zal zeker blij zijn om jou in een nieuwe outfit te zien. Een dagje shoppen klinkt niet gek toch? Je partner zal het vast waarderen als je speciaal voor hem of haar een sexy outfit koopt. Je partner verrassen met een doorschijnende lingerie setje! Zie jij jezelf al paraderen door de slaapkamer? Heb jij een leuk uitje gepland bijvoorbeeld samen een hapje eten of een avondje stappen. Verras je partner met een sexy jurkje en fluister in het oor: “Wacht maar tot mijn jurkje uit gaat.”  Trust me, je partner wordt heel enthousiast 😉

Masseer de gehele lichaam

We kunnen allemaal beamen dat ons lichaam soms gestrest is. Je krijgt kleine kwaaltjes als nekspier pijn, onderrug pijn of schouderpijn. En we geven het niet allemaal toe, maar we kunnen op zijn tijd wel een massage gebruiken. Niets is leuker en romantischer om je partner te verwennen met een massage. Kies een datum voor jou en je partner om elkaar eens lekker te verwennen. Vraag naar de pijnpunten en probeer je partner los te masseren. Tijdens het masseren is het goed om olie te gebruiken. Door de massage olie glijden je handen over het lichaam en geniet je partner intense van de massage. Een tip: verwarm de olie op en versier de kamer met kaarsen. Zo komen jullie beide in een goede sfeer en kunnen jullie genieten van een heerlijke avond.

Sensual Massage Olie – Witte Chocolade 44.95

Kamasutra Mediterranean Almond Massagekaars 19.95

Varieer in bed

We willen het niet altijd toegeven, maar soms zitten we vast in een routine. Je weet precies wat eraan gaat komen en de spontaniteit is een beetje weg. De eerste stap is om met je partner erover te praten. Hoe denken jullie er beide over en wat zijn jullie gedachtes? Een eerlijk gesprek met je partner kan geen kwaad, want waarschijnlijk denken jullie er beide zo over. Er zijn handige speeltjes om te variëren in bed. Probeer een dobbelsteen met verschillende standjes erop of kijk samen naar ideeën online. Tegenwoordig zijn er ook seksspeeltjes voor partners. Jullie worden beide geprikkeld en de avonden worden zo zeker een stuk spannender. Verras je partner met een speeltje of probeer wat uit in bed en de spontaniteit zal zeker terug komen!

Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator- Zwart 39.95

Satisfyer Partner Plus Koppel Vibrator 39.95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)