Wat is beste vibrator voor jou?

Er zijn verschillende soorten vibrators op de markt. Alleen wat is nou eigenlijk een goede vibrator voor jou? Het is een lastige vraag, want iedereen heeft andere behoeftes. Er zijn vibrators in verschillende maten, modellen en functies. In deze blog gaan wij jou een handje helpen om de juiste vibrator te kiezen.

Wand vibrator

Een wand vibrator is vaak een grote krachtige vibrator. Je kunt de wand vibrator ook gebruiken als massage tool om het hele lichaam te ontspannen. De vibrator is erg geliefd vanwege de krachtige diepe trillingen en het is multifunctioneel. Het zijn wat grotere vibrator en is niet voor inwendige gebruik, maar vrouwen houden ervan.

Onze favorieten:

Wand Essentials: draadloze oplaadbare massage toverstaf met 10 functies

Taho Wand Vibrator – Teal

Duo vibrators

De duo vibrators zijn speciaal ontworpen voor koppels. Je kunt het samen gebruiken en de avonden een stuk intiemer maken. Je gebruikt het als volgt: het ene deel wordt ingebracht bij de vagina, terwijl het andere gedeelte tussen de schaamlippen en op de clitoris rust. Dit is een goede seks speeltje voor koppels, die willen experimenteren.

Onze favorieten:

Satisfyer Partner Plus Koppel Vibrator

Satisfyer Partner Koppel Vibrator

Vaginale stimulators

Als je op zoek bent naar een seks speeltje wat je inbrengt in de vagina, is de vagina stimulators het beste speeltje. Ook hier zijn er weer verschillende soorten varianten, maten en kleuren te vinden. Het lastig te vinden welke goed bij jou past. Een goede vibrator heeft diepe trillingen, omdat er binnen in je vagina minder zenuwen zijn dan bij de clitoris. Bij diepe trillingen stimuleer je de zenuwen en dat zorgt voor genot, en dat is natuurlijk wat jij zoekt!

Onze favorieten:

Bentlii Vibrator – Paars

Fifty Shades Freed Klassieke Vibrator

Clitoris stimulators

Een groot percentage (70%) van de vrouwen kunnen alleen klaarkomen door de clitoris te stimuleren. Als jij bij deze groep hoort, is een clitoris stimulator een aanrader. Ze zijn speciaal gemaakt voor de clitoris en niet voor inwendig gebruik. Je plaatst de vibrator op of naast de clitoris en de luchtdruk golven doet de rest. De vibrator masseert de clitoris en zorgt voor een groot genot. Één van de populairste vibrators zijn de clitoris stimulators, omdat ze zeer efficiënt werken.

Onze favorieten:

Satisfyer Dual Love Luchtdrukvibrator – Rood

 

Satisfyer Love Breeze Luchtdrukvibrator – Copper

 

We hebben een aantal verschillende vibrators voor je uitgekozen. Probeer een aantal vibrators uit en kijk waar jij je climax uithaalt. Test het met een partner of kies een avondje om jezelf lekker te verwennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)