Wereld orgasme dag

Ja op 21 december is het wereld orgasme dag! Het is nog steeds een taboe om over orgasmes te praten, maar laten we eerlijk zijn?! Het gevoel is heerlijk en het lichaam heeft het af en toe nodig. Een orgasme is vaak een overweldigend gevoel van ontlading van het lichaam. In deze blog lees je meer over orgasmes en alles wat erbij hoort.

Wat is orgasme ?

Een orgasme of klaarkomen is een hoogtepunt van genot. Het is een ontlading dat je ervaart als je seksueel gestimuleerd wordt. Je bent dan even in de zevende hemel van het geweldige gevoel. Vrouwen krijgen vaak een orgasme van het stimuleren van de clitoris. Dit is bij het vrouwenlichaam het gevoeligste plekje. Klaarkomen door penetratie van de penis in de vagina gebeurt slechts bij een minderheid bij de vrouwen.

Kunnen vrouwen Squirten?

Ja, ook wij vrouwen kunnen ejaculeren! Het wordt ook wel squirten genoemd. Dit hoogtepunt wordt bereikt door de G-spot. Het G-spot is te vinden aan de achterkant van de clitoris, moeilijk te bereiken. Maar zeker niet onmogelijk! Squirten is het vocht dat naar buiten spuit. Het is helder, kleurloos en geurloos. Er is een grote kans dat er soms wat urine vrijkomt, geen schaamte het gebeurt vaker.

Orgasmes achter elkaar?

Het is mogelijk om orgasmes achter elkaar te hebben. Hoe kun je dit herkennen? Bij een orgasme kom je tot je hoogte climax, met daarna een weldadig ontspannen gevoel. Je kunt jezelf trainen om tot meer orgasmes te komen. Je kunt je PC-spier in je bekken trainen. Deze vaginale spier loopt vanaf de anus, onder het bekken door, tot aan de clitoris. Bijvoorbeeld als je een urine of ontlasting aan het ophouden bent, dan is dat de PC-spier. Door te oefenen met je PC-spier kun jij je orgasme leren te controleren en de gevoeligheid voor de g-spot stimulering te vergroten.

Moeite met klaarkomen?

Helaas komt het voor dat je niet altijd klaarkomt of heb je er meer moeite mee. Dit is zonde, want iedereen verdient een seksueel genot! Maar er kunnen meerdere redenen zijn, waarom jij moeite hebt met klaarkomen.

Leer je lichaam beter kennen. We denken vaak ‘’oh door penetratie, kom ik wel klaar’’ maar door te experimenteren leer jij je lichaam beter kennen. De vagina is inwendig en is moeilijker te onderzoeken dan de penis. Het is daarom belangrijk om te kijken waar jij genot van krijgt. Probeer met jezelf te spelen doormiddel van masturbatie en ga vanaf daar kijken hoe je lichaam reageert. Als jij je eigen lichaam niet goed kent, kun je niet verwachten dat je partner het weet.

Het kan ook zijn dat je te gespannen bent. Heb je belemmeringen in het leven? Denk je te veel aan je zorgen of heb je te hoge verwachtingen van jezelf en orgasmes? Dit kan er namelijk ook voor zorgen dat jij onbewust je eigen orgasmes tegenhoudt. Voorspel kan veel spanningen wegnemen, je kunt elkaar masseren en elkaars lichaam hierdoor goed kennen. Het is belangrijk dat jij je veilig en goed voelt bij je partner, probeer eens een kaarsjes aan te steken om de romantiek een extra boost te geven.

Bij Ladypleasure verkopen we seksspeeltjes om jou te helpen om tot je climax te komen. Wij bieden een vrouwvriendelijke webshop en dit betekent dat er geen heftige speeltjes tussen zit. We hebben drie speeltjes voor jullie uitgezocht om te experimenten met je lichaam.

Een lucht drukvibrator
Deze luchtdruk vibrator is app controlled. Het is een van de nieuwste vibrators op de markt en het laat jou heerlijk genieten van genot. Met behulp van luchtdrukgolven en vibraties wordt de clitoris gestimuleerd.

G-spot vibrator
De Jili is een heerlijke G-Spot vibrator met een aparte clitoris stimulator. De Jili heeft 2 krachtige motoren met 12 vibratiestanden voor een optimale en gerichte stimulatie.

Vibrator
Ga voor dubbel genot met deze roze rabbit vibrator. Deze krachtige vibrator stimuleert tegelijkertijd de G-spot en clitoris met zijn gebogen top en flexibele stimulator.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)