Wat zijn spannende cadeau tips?

Einde van het jaar betekent een gekke huis! We zijn allemaal op zoek naar een cadeaus en we willen voor iedereen een leuk cadeau kopen, maar soms zijn we inspiratieloos. Je hebt alle winkels al bekeken en online gesurft voor een ideeën, maar je hebt nog steeds geen flauw idee. En de tijd tikt, want de feestdagen komen steeds dichter bij. In deze blog laten we vijf spannende cadeaus tips zien wat voor elk budget vriendelijk is! Je partner zal verrast zijn.

1.Luchtdruk vibrator

De nieuwste trend van dit jaar is een luchtdruk vibrator! Het nieuwe innovatieve speeltje brengt je tot een nieuw genotniveau en laat je partner of jezelf eindeloos genieten. Het werkt door luchtdruk pulsen en stimuleert de clitores om je tot een hoogte punt te laten komen. Het silicone stukje plaats je over de clitores en je voelt de luchtdruk pulsen.

Satisfyer Curvy 1+ Wit – 49.95

2. Pleasure vagina balletjes

Dit is een toy wat je bekkenbodemspieren traint, hierdoor zal de vagina strakker worden. Het genot zul je erna zeker wel voelen.Door dat je de bekkenbodemspieren traint zul je meer stimulatie ervaren tijdens penetratie en de orgasmes worden intenser. Je partner en jij zullen op een andere genotniveau, elkaar verwennen.

Pleasure Vagina Balletjes – 24.95

3. Dubbele dildo

De naam verklapt het al eigenlijk, maar we kunnen de dubbele dildo niet overslaan. Het brengt genot voor jou en je partner. Ervaar de dubbele stimulatie, want het is perfect voor masturbatie maar ook om samen met je partner te gebruiken. Het heeft een realistische uiterlijk en gevoel door de kleine details van de dubbele dildo.

13 Cm dubbele dildo – 32.95

4. Transparante kimono

Je partner verassen met een nieuwe kimono kan nooit kwaad. Dit transparante kimono wordt geleverd met een string erbij. Door de transparante stof zul jij je partner gek maken! Je kunt niks eronder aandoen of een sexy lingeriesetje. De kimono zorgt voor een verleidelijke avonden en je partner zal ervan houden.

 

Transparante Kimono Met String – 67.95

5. Massage olie Nuru Play

Een massage als voorspel zal je partner altijd blij van worden. We hebben een nieuwe artikel in het assortiment wat massage olie en glijmiddel samen combineert. Het is samengesteld met natuurlijk producten als: aloe vera, zeewier en calendula bloem. Dit zijn natuurlijke producten wat goed zijn voor het lichaam. Het is niet getest op dieren en diervriendelijk!

 

Nuru Play Body2Body Massage Gel – 335 ml 32.95

 

Zoals je kunt zien, zijn er genoeg opties! Het zijn verschillende, maar spannende artikelen en voor ieder wat wils. Je kunt ze ook samen combineren, om een box ervan te maken. Een verwen box voor je partner of jezelf natuurlijk! In de webshop hebben we meer artikelen, wat je samen kunt gebruiken. De feestdagen worden nog leuker en spannender met deze artikelen.  Alle artikelen worden discreet verpakt, snelle levering en lage verzendkosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)