Nieuwe standjes ontdekken?

We kunnen soms wel wat pit gebruiken in onze intieme avonden. Jij en je partner zijn het gewend om altijd hetzelfde routine te beleven, maar het zou leuk zijn om af en toe wat extra’s erin te gooien. Verras je partner met nieuwe standjes, de vijf standjes zijn stuk voor stuk een genot en uitdagend. Laat maar komen de intieme avondjes!

Missionaris Plus

We kennen de normale missionaris al, maar hier hebben we de plus variant. De vrouw ligt hier op haar rug met haar benen open. Ze duwt met haar benen zichzelf een beetje omhoog. Je partner komt tussen haar liggen en heeft een hand om haar middel en een hand om zichzelf te ondersteunen. Tijdens de Missionaris Plus is er veel lichaamscontact en kunnen jullie elkaar diep in de ogen aankijken.

Kus

Intiemer kun je het niet krijgen. Bij de kus stand gaat een partner op zijn knieën zitten en de andere partner doet precies hetzelfde. Je zit letterlijk in elkaar verworven. In deze positie kunnen jullie elkaar zachtjes strelen en kussen. De bovenpartner gaat zachtjes heen en weer en bepaalt de snelheid. Dit is het perfecte moment om elkaar te verwennen en een diepere band te bouwen.

Taxichauffeur

Een andere variant dan de doggystyle! Een partner is achterop en penetreert haar op dezelfde manier als bij de doggystyle. Maar het verschil zit hem in de benen. Jullie zijn allebei gehurkt en dit kost zeker wat bovenbeen spieren, maar het is het proberen waard! Tijdens het hurken zijn jullie beiden geknield. Dit zorgt voor een andere gevoel dan bij de doggystyle. Dit kost zeker wat conditie, maar verbrand ook veel calorieën.

Kikkerprinses

Bij dit standje kan een partner op zijn knieën zitten en steunt op zijn onderbenen. De andere partner gaat gehurkt bovenop zitten met de rug naar de partner toe. Jullie zitten nu in de kikkerhouding en kan de bovenste partner heen en weer bewegen. De partner onderaan kan het nog spannender maken door zijn handen op een speelse manier te gebruiken!

Liefdeshartjes

Dit standje is heel intiem en jullie kunnen letterlijk in elkaar kruipen. Een partner gaat op zijn billen zitten met de benen geopend. De andere partner komt tussen in zitten en zet de benen erover heen. Je schommelt heen en weer en steunt op een arm. Je kunt elkaar vast pakken om de middel of om de nek. Je hebt genoeg tijd om elkaar goed aan te kijken en elkaar verschillende prikkels te geven.

Om een intieme avond nog speelser en spannender te maken, kun je gebruik maken van speeltjes. In de webshop van LadyPleasure kun je verschillende speeltjes vinden om elkaar goed te verwennen. Kies voor een massage olie om eerst je partner te laten ontspannen en te verwennen. Je kunt de kamer nog versieren met kaarsjes en bloemen. Dit zorgt ervoor dat de sfeer bij beide partners er goed in zitten. Je kunt ook voor lust opwekkers kiezen! Je kunt het op je genitaliën aanbrengen en heeft een stimulerend effect. In de webshop hebben we ook parfum voor de lichaam. Het parfum is lik baar en heeft een heerlijke geur. Verleid je partner en laat hem de geur volgen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)