Nieuwe trend een luchtdruk vibrator?

De trend van 2020: een luchtdruk vibrator 

Binnen de seks toys is er wel een die dit jaar overal bovenuit steekt, namelijk de luchtdruk vibrator. Dit innovatieve hightech speeltje brengt vrouwen op een heel nieuw genotsniveau. Veel vrouwen hebben het erover en de positieve reviews stromen binnen. De luchtdruk vibrator zorgt voor ongekend genot, en iedereen is er nieuwsgierig naar geworden. Maar wat maakt deze toy zo speciaal? Welke luchtdruk vibrator is het beste? En vooral, hoe goed werkt het nou écht?

How the magic happens

De luchtdruk vibrator maakt gebruik van een nieuwe technologie waardoor de clitoris niet eens direct aangeraakt hoeft te worden. Een luchtdruk vibrator is anders dan andere vibrators, omdat deze niet echt vibreert. De toy plaats je met het siliconen kopje over de clitoris, en door middel van luchtdruk pulsen word de clitoris gestimuleerd. De luchtdruk pulsen zuigen als het ware heel zachtjes aan de clitoris, en dit dan op een ritmisch tempo. De meeste luchtdruk vibrators hebben verschillende standen waarop de luchtdruk pulsen worden afgegeven, hiermee kan jij zelf bepalen hoe hard of zacht het voor jou mag gaan. Experimenteer met verschillende standen om uit te vinden welke stand jou tot je hoogtepunt brengt. Een van de meest voorkomende reviews van de luchtdruk vibrators is dat vrouwen die normaal gesproken lastig of niet heel snel orgasmes krijgen, het met deze toy wel lukt. Veel vrouwen ervaren zelfs meerdere orgasmes achter elkaar!

Uitgelichte luchtdruk vibrators

De meest besproken luchtdruk vibrator van het jaar is toch wel echt de Satisfyer Pro 2. Social media stond vol met positieve verhalen over de vibrator en het heeft veel vrouwen heel erg nieuwsgierig gemaakt. De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk vibrator met maar liefst 11 verschillende standen. Zachte luchtdruk standen om mee te beginnen, en voor de liefhebber ook intensere standen. Daarnaast is de toy erg stil, op de lagere standen hoor je niet dat hij aan staat. Ook is de toy waterproof en kan dus gebruikt worden onder de douche of zelfs in bad. Ook is de toy hierdoor goed schoon te maken.

Satisfyer Pro 2 – Vibration 59.95

Een andere luchtdruk-topper is de Love Breeze luchtdruk vibrator. Naast het afgeven van luchtdruk pulsen, kan je er bij de Love Breeze ook voor kiezen om vibraties toe te voegen. De toy heeft 10 luchtdrukstanden en ook nog eens 11 vibratie standen. Probeer verschillende combinaties van de luchtdrukstanden en de vibratie standen uit om de perfecte combinatie te vinden die jou naar een ongekend hoogtepunt zal brengen. Ook deze toy is waterproof.

Love Breeze Luchtdrukvibrator – Copper 29.95

Verder mag de Curvy 2+ ook niet ontbreken op het lijstje van luchtdruk vibrators. Ook deze luchtdruk vibrator stimuleert de clitoris niet alleen door luchtdruk pulsen, maar ook door vibratie en vibratiepatronen. De Curvy 2+ beschikt over 10 verschillende luchtdrukstanden, 3 vibratie standen, en 7 vibratiepatronen. Met de app van Satisfyer, kan je zelfs je eigen vibraties ontwerpen en op deze manier de toy instellen op jouw voorkeuren. De toy is waterproof en ook te bedienen via je mobiele telefoon.

Curvy 2+ Roze 39.95

Ongekende hoogtepunten
Aan alle online verhalen en reviews te zien zijn luchtdruk vibrators de trend van 2020, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Kies een luchtdruk vibrator die bij jouw wensen past en ga op zoek naar jouw ongekende hoogtepunt door middel van luchtdruk pulsen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)