Wat zijn de 5 meest sexy cadeaus voor onder de kerstboom?

Het feestseizoen komt er weer aan en dat betekend cadeaus inslaan. Wat is er nou leuker dan jouw partner verassen met een sexy kerstcadeau onder de kerstboom? Om je op wat leuke ideeën te brengen hebben wij onze 5 leukste en meest sexy kerstcadeaus op voor jou op een rijtje gezet.
  1. Een luchtdruk vibrator

Op dit moment zijn luchtdruk vibrators razend populair. Een luchtdruk is een vibrator die niet vibreert, maar luchtdruk pulsen afgeeft. Deze toy plaats je op de clitoris, maar hiermee raak je deze niet direct aan. Door de pulsen van luchtdruk word de clitoris zachtjes naar binnen gezogen, dit zorgt voor revolutionair genot bij vrouwen en zal jouw geliefde haar hoogtepunt snel doen bereiken.
Love Breeze Luchtdrukvibrator Copper – 29.95
  1. Sexy lingerie

Dit cadeau hoeft niet perse onder de kerstboom, trek het gewoon aan om je partner te verassen tijdens de feestdagen! Kies voor een catsuit met een open kruis, of een catsuit volledig van kant. Of kies voor een kanten body of corset, in combinatie met een jarretel setje. In jouw sexy lingerie setje verras je jouw partner en ga je een geweldige kerst tegemoet. Tip: kies voor rood om in de kerstsferen te blijven!
Verleidelijke Kanten 2 Delige BH Set – Rood – 47.95

 

 

  1. Een suprisebox

Verras zowel je partner als jezelf door te kiezen voor een suprisebox. Een suprisebox is een doos vol met producten waarvan je niet precies weet wat je besteld. Het leuke hieraan is dat het niet alleen een verassing is voor beiden wat er in de box zit, maar ook dat je zo makkelijk bijvoorbeeld nieuwe toys uitprobeert die je misschien zelf niet zo snel had gekozen. Kies voor een romantic couples box, een BDSM box, of een box voor een man of vrouw. Zo is er altijd een suprisebox die bij jou of jullie wensen past. Laat je verassen!
LoveBoxxx – 69.95
  1. Massage olie

Wie houd er niet van een heerlijke massage? Verras je partner met een massage olie met een heerlijke geur. Door een massage olie te geven, zorg je voor een intiem momentje samen. Neem de tijd om elkaar heerlijk te masseren en elkaars lichaam te ontdekken. Raak elkaar uitgebreid aan en verwen elkaar met een heerlijke ontspannen massage. Een massage is een perfect begin van voorspel!
Arousing Massageolie 150 ml – 17.95
  1. Vibratie eitjes

Zorg voor extra spanning met dit cadeau onder de kerstboom. Vibratie eitjes zijn heel leuk om samen te gebruiken. Laat de vrouw het vibratie eitje inbrengen en geef de macht uit handen door de afstandsbediening aan de partner te geven. Door dat het vibratie eitje een afstandsbediening heeft kan deze op afstand bestuurd worden. Zo kan je ervoor kiezen om op de gekste momenten de eitjes aan te zetten, denk hierbij aan een avond op de bank, maar ook tijdens een etentje of in de bioscoop. Maak het samen zo spannend als jullie willen!
Nalone Miu Miu Vibratie eitje Paars – 49.95
Verras je partner met een spannend cadeau onder de kerstboom, zo heb je een kerst om niet meer te vergeten. Geniet van de feestdagen, maar geniet vooral van elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)