Vibrator op afstand?

Draadloze vibrators die te besturen zijn via een app op je telefoon zijn op dit moment razend populair, en wij weten wel waarom! Alleen of met je partner, deze toy zorgt voor eindeloos genot en gezonde spanning. Verwen jezelf of een ander door de vibrator op een onaangekondigd moment aan te zetten. Via de app op je telefoon is de toy zowel van dichtbij als van een afstand goed te bedienen, een afstandsbediening is niet meer nodig! Doordat er geen afstandsbediening nodig is, is de toy discreet in gebruik en weten alleen jullie wat er zich afspeelt. Via de app is naast het aan en uitzetten van de trillingen, ook de verschillende tril standen te bedienen. Ontdek jouw of jullie favoriete stand.

In deze blog geven we jou 3 verschillende manieren over hoe je deze op afstand bestuurbare draadloze vibrator kan gebruiken.

Verwen jezelf

Breng de draadloze vibrator in en verwen jezelf op een moment dat jou uit komt. Via de app op je telefoon kan je de vibrator aan en uit zetten wanneer jij dat zelf wilt. Ook kan je verschillende standen inschakelen die passen bij jouw voorkeuren.
Kies een ontspannen moment uit en verwen jezelf. Experimenteer met de verschillende standen van de vibrator en zoek uit welke stand jou tot je hoogtepunt kan brengen. De draadloze vibrator is uitstekend te gebruiken tijdens het voorspel, maar ook alleen.

Mono Flex G-Spot Vibrator Met App – Rood €49,95

Geef de macht uit handen

Doordat de draadloze vibrator op afstand aangestuurd kan worden via je telefoon, kan je de controle over de toy gemakkelijk uit handen geven. Kies er eens voor om de vibrator in te brengen, en je partner controle te geven over de besturing hiervan. Doordat de vibrator te besturen is via een app op je telefoon, valt het niet eens op dat jullie een toy aan het aansturen zijn!
Door de macht over de besturing uit handen te geven maak je het extra spannend, je partner kan er dan op elk willekeurig moment voor kiezen om de vibrator aan te zetten. Tijdens een diner, in de bioscoop, tijdens een avond op de bank, in de supermarkt, op een verjaardag, of zelfs op het werk. Maak het zo spannend als jij zelf wil, geef de macht uit handen en geef jezelf volledig over aan je partner. Met de op afstand bestuurbare vibrator kan je eindeloos voorspel hebben, en opbouwen naar jullie gezamenlijke hoogtepunt. Zo breng je extra spanning en avontuur in jullie seksleven, wie wilt dat nou niet?

Vibrerend eitje – Zwart €34.95

Dubbel plezier

De draadloze vibrator die op afstand bestuurd kan worden kan ook in combinatie met een andere toy gebruikt worden. Breng de draadloze vibrator in en combineer dit met een andere toy die van buitenaf stimuleert. Op deze manier word de vrouw zowel van binnenuit als van buiten tegelijk gestimuleerd, dit zal zorgen voor ongekend genot. Speel met de verschillende standen, en combineer de draadloze vibrator met verschillende andere toys. Zoek de perfecte combinatie die jou tot je hoogtepunt laat komen en geniet.

Mono Flex G-Spot Vibrator Met App – Mauve €49,95

Tip van Lady Pleasure!
Geef de draadloze vibrator als cadeau voor jouw partner, en verras hem of haar met een avond vol spanning. Hiermee word het een avond die jullie nog vaak willen overdoen. Shop een vibrator bij ons in de webshop en maak je partner of jezelf blij. We hebben verschillende vibrators en voor ieder wat spannends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)