Wat is het verschil tussen een dure en goedkope vibrator?

Ze zijn tegenwoordig haast niet meer weg te denken en voor velen onmisbaar: vibrators! Voor veel vrouwen, mannen en koppels is een vibrator een echte must! Dit vibrerende vriendje laat jou snel en heerlijk je hoogtepunt bereiken, of je nu samen met je partner geniet of alleen. Er zijn talloze vibrators op de markt en de keuze is reuze, maar wat zijn nu de verschillen tussen dure en goedkope vibrators?

Experimenteer en leer

Wanneer je op het punt staat om je eerste vibrator aan te schaffen, is het begrijpelijk dat je niet zo goed weet waar je precies op moet letten. Je wil graag experimenteren en daarom is het niet zo gek dat je het nog niet aandurft om een grote investering te doen, want let’s be honest… Er zitten een hoop dure toys tussen! Om te ontdekken waar jij veel waarde aan hecht én wat je lekker vindt, kun je gerust een goedkopere variant in je winkelmandje plaatsen, zoals de Ladyfinger. Deze betaalbare vibrator heeft verschillende standjes en is verkrijgbaar voor een zacht prijsje van €7,95. Ideaal om mee te experimenteren dus!

Ladyfinger Mini Vibrator – Rood €7.95

Het oog wil ook wat! Wat dat betreft ben je vaak beter af met een vibrator uit een hogere prijsklasse. Over het algemeen wordt er veel meer aandacht besteedt aan het design van het speeltje, wat vooral terug te zien is aan de afwerking en het materiaal wat al snel lekkerder aanvoelt, waardoor je verzekerd bent van een top ervaring! Bovendien is de duurdere variant ook voorzien van een mooiere en luxere verpakking. Neem bijvoorbeeld Le wand oplaadbare Massager. Voor €229 ben je voorzien van een pareltje: zijdezacht materiaal, een mooi design en een spannende kleur! Het plezier begint dus al zodra je het product in handen hebt. Maakt het voor jou niet zo veel uit hoe het speeltje oogt en vind je het belangrijker dat het doet wat het moet doen? Dan kun je gerust voor een goedkopere 
vibrator kiezen. Het allerbelangrijkst is dat jij tot je
hoogtepunt komt!

Le Wand Oplaadbare Wand Massager – Grijs €229.00

Sshhh… Stilte, alstublieft!

Houden we van herrie in de slaapkamer? Misschien wel, misschien niet. Je luistert vast graag naar je favoriete bedroom-playlist of waarschijnlijk het allerliefst naar je partner die geniet. Er zijn weinig mensen die genieten van een vibrator die een hard geluid produceert. En dat is logisch. Vooral als je graag even een verwen momentje voor jezelf in gedachten hebt. Niemand zit er op te wachten om betrapt te worden (of juist wel, natuurlijk). Hoe goedkoper de vibrator, hoe groter de kans is dat het product vrij veel lawaai maakt. Vergis je trouwens niet, er zijn weinig exemplaren die zo goed als geruisloos zijn, maar voor een beetje stiekem genot zul je wél iets meer moeten betalen.

Batterijen of oplaadbaar

Een ander verschil tussen dure en goedkope vibo’s, is dat de duurdere varianten veelal oplaadbaar zijn. Dit betekent dat je dus ook een oplaadkabel meegeleverd krijgt. Een goedkopere vibrator werkt vaak alleen op batterijen en dat kan best duur zijn als je hem regelmatig gebruikt. Een voordeel hiervan is dat je niet hoeft te wachten tot hij is opgeladen. Je hoeft enkel de batterijen te verwisselen en je bent klaar om te genieten.

Klaar om te ontdekken? In onze webshop vind je een groot aanbod aan vibrators, van goedkoop tot duur. Elk speeltje wordt door de Europese wetgeving getest en is goedgekeurd, waardoor we jou kunnen verzekeren van kwaliteit. Een goede vibrator hoeft dus helemaal niet duur te zijn om te voldoen aan jouw persoonlijke eisen. Het is maar net waar jij van houdt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)