6 tips om jullie seksleven te verbeteren

Op het moment dat jullie lang samen zijn, is het normaal dat jullie seksleven op een gegeven moment een soort routine wordt. In dit blog geef ik jou 6 tips over hoe jij jullie seksleven weer een boost kunt geven. 

1. Experimenteren

Veel mensen kunnen wel eens een boost in hun seksleven gebruiken. Elke keer maar hetzelfde standje kan natuurlijk gaan vervelen. Verandering in jullie seksleven kan ervoor zorgen dat jullie geïnteresseerd blijven. Bij verandering kan je bijvoorbeeld denken aan uitdagende standjes of een spannend rollenspel. 

Iets nieuws in de slaapkamer kan ervoor zorgen dat jullie zin in seks veel groter wordt. Natuurlijk hoeven jullie geen dingen te doen die jullie niet willen, maar jullie kunnen wel samen op zoek gaan naar wat vernieuwing in de slaapkamer.  

2. Regelmatig seks

Op het moment dat jullie regelmatiger seks hebben, zullen jullie beide merken dat jullie je aantrekkelijker en gewilder voelen. Seks maakt de band met jouw partner namelijk hechter. Vele van ons weten namelijk dat, het later in je relatie, lastiger is om seks hoog op je to-do lijstje te zetten.

Een oplossing hiervoor kan zijn om van te voren af te spreken wanneer jullie seks hebben. Denk daarbij aan bijvoorbeeld 3 tot 4 keer per week. Het klinkt misschien heel vreemd om van te voren af te spreken wanneer jullie seks gaan hebben, maar uiteindelijk zal het veel voordelen hebben. 

3. Communiceer met jouw partner

Op het moment dat jullie stoppen met communiceren tijdens de seks, kan het fout gaan. Het is belangrijk om met jouw partner te bespreken wat jullie wel en niet lekker vinden. Vinden jullie het nou moeilijk om het te bespreken tijdens de seks? Zet alles dan eens op een rijtje, en bespreek het met elkaar. Het belangrijkste is dat jullie eerlijk zijn tegen elkaar. 

4. Raak elkaar aan

Een makkelijke optie om jullie seksleven te verbeteren is simpelweg het strelen of kussen van de huid van jouw partner. Aanrakingen kunnen er namelijk voor zorgen dat de chemie tussen jullie sterker wordt, en dat jullie libido vergroot. Neem dus zeker elke dag even de tijd om elkaar eens lekker te kussen en te knuffelen. 

5. Ga op avontuur

Jullie relatie en seksleven kunnen beide een flinke boost krijgen op het moment dat jullie vaker tijd doorbrengen met elkaar. Boek bijvoorbeeld een hotel, of ga samen een dagje oppas. Ook kan het goed zijn voor jullie seksleven om eens seks te hebben op andere plekken, of ga eens voor nieuwe standjes. Dat zorgt ervoor dat jullie seksleven spannend blijft. 

6. Hou van je lichaam

Op het moment dat jullie je beide volledig kunnen laten gaan tijdens de seks zonder je zorgen te maken om hoe je eruit ziet, hebben jullie de beste seks. Accepteer je lichaam, en leer van jezelf te houden. Jouw partner is tijdens de seks namelijk helemaal niet bezig met jouw imperfecties. Maak je dus helemaal niet druk daarom, en geniet van jullie vrijpartij. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)