De 5 meest gestelde vragen over het gebruik van een vibrator

Veel vrouwen gebruiken een vibrator, maar er zijn toch nog veel vragen rondom het gebruik van een vibrator. In dit blog geven wij antwoord op de 5 meest gestelde vragen over het gebruik van een vibrator.

  1. Hoe gebruik ik een vibrator?

Vibrators kan je om veel verschillende manieren gebruiken, namelijk:

  • Tijdens de seks met jouw partner

Een vibrator kan een goede aanvulling zijn op jullie seksleven. Tijdens de seks kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de vibrator tegen je clitoris aan te houden. Zo voelen jullie dezelfde sensaties, en kunnen jullie tegelijk klaarkomen.

  • Voor spannende massages

Vibrators zijn geschikt voor spannende massages. Door de vibraties op verschillende plekken kunnen jullie beide optimaal genieten. Vooral de wat kleinere vibrators zijn geschikt voor sensuele massages.

  • Voor vaginale stimulatie

Er zijn vibrators die speciaal gemaakt zijn voor het stimuleren van de G-spot. Deze zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze goed bij de G-spot kunnen.

  • Voor clitorale stimulatie

De meeste vrouwen gebruiken een vibrator om de clitoris te stimuleren. Met een vibrator voor clitorale stimulatie kun je goed experimenteren met verschillende vibratiestanden en pulsatiestanden.

 

  1. Waar moet ik op letten als ik een vibrator koop?

Wanneer je voor het eerst een vibrator gaat kopen, raadt ik je aan om ons blog Waar moet je op letten als je een vibrator wilt kopen? te lezen. Daarin vertel ik je welke vibrators er zijn, en waar je allemaal op moet letten op het moment dat je een eerste vibrator gaan aanschaffen.

 

  1. Wat is de beste vibrator?

Doordat het voor elke vrouw verschilt wat ze lekker vindt, kan je eigenlijk zeggen dat de beste vibrator niet bestaat. Elke vrouw vindt weer andere dingen lekker. Daarom kan je beter de vraag stellen Wat is de beste vibrator voor mij?

In ons blog Welke vibrator is geschikt voor mij?  leggen we je meer uit over het kiezen van de juiste vibrator.

 

  1. Helpt een vibrator wanneer ik moeilijk tot een orgasme kom?

Een vibrator kan een goede optie zijn wanneer jij moeilijk tot een orgasme komt. Een goede vibrator stimuleert jouw clitoris namelijk optimaal. Een goede vibrator om aan te schaffen is een wand vibrator. Deze vibrators zijn krachtig, en hebben een brede kop. Door die brede kop wordt niet alleen de clitoris, maar ook het gebied eromheen gestimuleerd en geprikkeld.

 

  1. Hoe maak ik mijn vibrator schoon?

Het is heel erg belangrijk dat je na het gebruik van je vibrator, deze goed schoon maakt.

Zo verwijder je alle bacteriën, en verminder je de kans op een infectie. Dit schoonmaken kan je gemakkelijk doen met water en antibacteriële zeep, of met een toycleaner. Wanneer je de vibrators schoon hebt gemaakt kun je deze het beste laten drogen aan de lucht, zo voorkom je dat er stofjes achter blijven op het speeltje. Heb jij een vibrator die werkt op batterijen? Dan kan je deze het beste eerst verwijderen, en dan pas schoonmaken.

Wanneer jij een goedkope vibrator hebt, zijn deze meestal gemaakt van poreus materiaal. Deze vibrators zijn vaak moeilijk schoon te maken, en er is een grote kans dat er bacteriën achterblijven. Deze bacteriën kunnen infecties veroorzaken. Een hele goede reden om geen goedkope, slechte vibrator aan te schaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)