Help! Welke vibrator moet ik kopen voor mijn vriendin?

Een vibrator kopen voor jouw vriendin kan een goed en spannend idee zijn, maar hoe weet je wat de juiste is? Hoe weet je welke het beste bij jouw partner past? In dit blog geven wij jou een aantal tips, zodat jij de juiste vibrator uitkiest voor jouw vriendin.

Waarom een vibrator?

Naast dat vrouwen een vibrator gebruiken om zichzelf te verwennen, kan een vibrator ook leuk zijn om met zijn tweeën te gebruiken. Wel is het belangrijk dat jullie, voordat jullie seksspeeltjes in jullie seksleven gaan introduceren, seksueel volledig bij elkaar op jullie gemak zijn. Seksspeeltjes hebben dus niks met je bed prestaties te maken, ze zorgen juist voor wat extra variatie en spanning in jullie seksleven.

Hoe kies je de juiste vibrator?

Op het moment dat je een vibrator wil uitkiezen voor jouw vriendin heb je twee opties. Samen uitzoeken of haar verrassen. Voor beide opties is het belangrijk dat jij goed weet wat voor soort vibrator jouw vriendin zou willen, en waar ze van houdt.

Ga je er zelf een uit gaat kiezen  en je kiest de verkeerde, dan kan dat jouw vriendin af schrikken. En dat is natuurlijk het laatste wat je wil. Zorg er dus voor dat je goed weet wat jouw vriendin wil, en wat ze lekker vindt. Het kan misschien wat ongemakkelijk zijn om over te praten, maar zo weet je wel haar voorkeuren en koop je niet iets wat ze helemaal niet wil.

Op het moment dat jij het over seksspeeltjes wilt hebben met jouw vriendin, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal dingen:
Zorg dat je haar duidelijk maakt dat je de seks nu niet saai vindt, maar dat je de het speeltje alleen maar wilt gebruiken om jullie seksleven nog beter te maken. Zorg dat je het gebruik van seksspeeltjes neer zet als iets spannends en avontuurlijks, en niet als iets geks. Dat schrikt haar misschien af.

Waar wil je het speeltje voor gebruiken?

Er zijn verschillende speeltjes op de markt voor inwendig en uitwendig plezier. Een inwendig speeltje doet niet meer dan z’n werk, terwijl een uitwendige vibrator helemaal gericht is op het stimuleren van de clitoris.

Op het moment dat je een speeltje gaat kopen, is het belangrijk dat je jezelf afvraagt waar jullie deze voor willen gebruiken. Is hij voor jouw vriendin alleen, of voor samen? Moet hij waterdicht zijn?

Kortom, genoeg om over na te denken en rekening mee te houden wanneer jij een seksspeeltje voor jouw vriendin wil kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)