Waar moet je op letten als je een vibrator wilt kopen?

Vibrators zijn één van de meest bekende seksspeeltjes. Er heerst nog een beetje taboe op, maar het schijnt dat veel vrouwen wel een vibrator in huis hebben. Je kunt een vibrator gebruiken om het seksleven van jou en je partner nog leuker te maken. Natuurlijk kun je het speeltje ook gewoon lekker solo gebruiken. Inmiddels zijn er allerlei soorten en maten vibrators te vinden. Wil jij ook graag een vibrator kopen? Dan is het wel belangrijk dat je er niet zomaar één koopt, maar hierbij op een aantal dingen let. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen van een vibrator.

Waar moet je opletten als je een vibrator gaat kopen?

Juist doordat er tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten en maten vibrators op de markt te vinden zijn, zie je misschien door de bomen het bos niet meer. En door het brede aanbod kan het lijken alsof het niet uitmaakt welke vibrator je koopt. Toch is helaas niets minder waar, want er zijn wel zeker een aantal punten waarmee je rekening dient te houden als je zo’n seksspeeltje wilt kopen. Hieronder lees je welke punten dat zijn.

De mogelijkheden die een vibrator heeft

Elke vibrator heeft zo zijn eigen functies. De ene vibrator stimuleert bijvoorbeeld alleen de vagina, terwijl de andere alleen de clitoris stimuleert. En zo zijn er wel meer dingen waarin vibrators van elkaar kunnen verschillen. Ga daarom eerst na welke mogelijkheden een vibrator van jou moet hebben. Bepaal ook of je de vibrator wilt gebruiken bij de seks met je partner of dat je deze liever alleen wilt gebruiken voor bij het masturberen. Wanneer je de vibrator samen met je partner wilt gebruiken, kan het fijn zijn om samen met hem of haar een vibrator uit te kiezen.

Van welk materiaal de vibrator is gemaakt

Het is erg belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvan de vibrator is gemaakt. Je kunt namelijk beter geen vibrator kopen die is gemaakt met weekmiddelen. Zulke middelen worden vooral gebruikt om pvc flexibel te maken en kunnen gevaarlijk zijn voor je gezondheid. In dit artikel lees je meer over welke vibrators je het beste niet kunt kopen. Alle vibrators die je in deze webshop ziet, zijn trouwens wel veilig te gebruiken. Daarnaast verschilt het ook per persoon welke materiaal diegene het fijnst vindt. Zo vindt de ene persoon een vibrator dat is gemaakt van ABS fijn en vindt een andere persoon juist een vibrator dat is gemaakt van TPR prettig enzovoorts.

De vorm en het formaat

Bepaal ook welke vorm en formaat vibrator je het fijnst lijkt. Qua maat kun je het beter op safe spelen en kiezen voor een kleinere variant. Wanneer je hier al ervaring mee hebt, kun je bepalen of je toch juist liever voor een grotere maat gaat.

Hoe sterk moeten de vibraties zijn?

Vibraties zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een vibrator en het verschilt per vibrator hoe krachtig de trillingen zijn. Zo zijn er vibrators met hele oppervlakkige trillingen, waarvan de kans groot is dat je die niet goed voelt. Het kan zelfs zo zijn dat je deze trillingen een beetje onprettig vindt. Er zijn ook vibrators met robuuste, krachtige trillingen. Deze trillingen voel je goed, maar kunnen voor sommige vrouwen ook een beetje te veel zijn. Dan zijn er nog robuuste trillingen die niet zozeer ontzettend krachtig, maar juist sensueel en teder aanvoelen. Natuurlijk verschilt het per persoon welke soort vibraties diegene prettig vindt, toch vinden veel vrouwen robuuste trillingen het fijnst.

Vibrators met verschillende trillingen

Weet je niet zo goed welke soort trillingen je fijn zal vinden? Dat is geen probleem! De meeste moderne, betere vibrators beschikken over meerdere sterktes. Hierdoor kun je zelf experimenteren met verschillende soorten trillingen en op die manier erachter komen wat je het lekkerst vindt.

Experimenteer!

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kun je overwegen om een Vibrator Set aan te schaffen. In zo’n set zitten allerlei verschillende seksspeeltjes, waarmee je perfect kunt experimenteren. Neem bijvoorbeeld deze Vibrator Set Blauw. Deze set bevat niet alleen een vibrator en andere seksspeeltjes, maar ook opzetstukjes voor de vibrator. Hierdoor kun je dus van alles uitproberen en op die manier erachter komen wat jij het fijnste vindt.

3 reacties op “Waar moet je op letten als je een vibrator wilt kopen?

  1. Pingback: Welke vibrator moet je niet kopen? - Lady Pleasure

  2. Pingback: De 5 meest gestelde vragen over het gebruik van een vibrator - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)