Getest: Supreme Vibe Vibrator – Zwart

Met een webshop vol met speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Supreme vibe vibrator van Easytoys.

Alles wat je moet weten over deze vibrator

Deze klassieke vibrator heeft een moderne look en feel en is heel veelzijdig in zijn gebruik. Het is een compacte sextoys met mooie details zoals een bloemen patroon en rosé gouden details.  Door middel van een knop, kan je makkelijk de 10 verschillende standen bedienen.

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“De vibrator ziet er op het eerste gezicht eenvoudig, maar mooi uit. Hij lijkt heel simpel, maar wel iets wat elke vrouw in huis moet hebben. Deze vibrator zit in een simpele en cleane verpakking, waarbij je direct de vibrator kunt zien. Er worden geen batterijen bijgeleverd, dus het is wel slim om deze mee te bestellen.”

 

Hoe werkt deze mini vibrator?

Deze vibrator werk op 2 AA batterijen en is te bedienen via de drukknop aan de onderzijde. Door hier op de klikken, kan je door de 10 standen van deze vibrator heen gaan en de juiste uitkiezen.

De bevindingen van ons test team

“Het is een vrij standaard vibrator die wel lekker in de hand ligt. Wanneer je van vibratiestand wilt wisselen, moet je door alle standen heen klikken. Dit is soms wel even vervelend. Wanneer je namelijk even verkeer klikt, moet je weer opnieuw beginnen. Dus dit vond ik wel een nadeel. De standen waren wel heel fijn, je kon van zachte trillingen gaan naar hardere trillingen.”

Welk cijfer krijgt de geribbelde supreme vibe van Easytoys?

1e indruk: 8/10

Verpakking: 6/10

Look & feel: 8/10

Gebruiksgemak: 6/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)