Hoe kies je de juiste dildo?

Dildo’s worden al jarenlang gebruikt en er zijn ondertussen heel wat verschillende dildo’s op de markt gekomen. Het kiezen van de dildo die helemaal aan jouw behoeftes voldoet is natuurlijk niet makkelijk. In dit bericht vertellen wij je waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte dildo voor jou.

Bij het aanschaffen van een dildo is het belangrijk om te kijken wat je precies van de dildo verwacht, en aan welke eisen deze moet voldoen. Wil je de dildo alleen gebruiken? Of wil je de dildo samen met jouw partner gebruiken? Tegenwoordig zijn er dildo’s die er realistisch uitzien, maar er zijn ook genoeg dildo’s die helemaal niet lijken op een realistische penis. Dildo’s kunnen handgrepen of zuignappen hebben, maar hoe bepaal je nou welke geschikt is voor jouw behoeftes.

Hoe bepaal je de ideale grootte?

Dildo’s zijn er in allerlei vormen en maten, en het is dus belangrijk dat je vooraf besluit welke grootte je wilt. Veel vrouwen denken altijd hoe groter hoe beter, maar bij dildo’s is dat niet altijd het geval. Een te grote dildo kan namelijk veel pijn veroorzaken.

Een goede test om te kijken welke grootte perfect is voor jou, is de vingertest. Bepaal met je vingers wat lekker is voor jouw. Kijk daarbij zowel naar hoe diep je jouw vingers wil, als hoe breed je lekker vindt. Zo kan je makkelijk opmeten wat voor jou de perfecte maat is voor een dildo.

Welke soorten dildo’s zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende soorten dildo’s in allerlei verschillende materialen. Hieronder zetten we er een paar op een rijtje voor je, om zo hopelijk jouw keuze iets makkelijker te maken.

Glazen dildo:

Een dildo van glas zorgt voor een sensueel gevoel op het moment dat je deze dildo inbrengt. Doordat de dildo van glas is, kan je zelf makkelijk bepalen wat de temperatuur van deze dildo is. Met een glazen dildo kan je ijskoud genieten.

Realistische dildo:

Een realistische dildo lijkt heel erg op een echte penis qua looks. Deze dildo’s zijn ideaal voor wanneer je voor het eerst een dildo gebruikt, en bekend wil worden met alle mogelijkheden.

Anale dildo:

Anaal dildo’s zijn perfect voor ultiem anaal genot. Anaal dildo’s kun je zowel alleen als met je partner gebruiken.

Voorbind dildo:

Voorbind dildo’s worden steeds populairder. Deze dildo’s zijn perfect voor mannen die ervan houden om gedomineerd te worden door hun partner. Ook is deze dildo geschikt voor vrouwen. Met deze dildo heb je geen man meer nodig om samen te genieten.

Gladde dildo:

Gladde dildo’s zijn soepele dildo’s die je makkelijk in je vagina in kunt brengen. Dit komt doordat je minder wrijving hebt dan bij andere ribbelige varianten. De gladde dildo’s zijn vaak gemaakt van siliconen, plastic en rubber.

Dubbele dildo:

Dubbele dildo’s zijn perfect om te gebruiken in de slaapkamer. Doordat er aan beide kanten van de dildo een eikel zit, kunnen jullie samen optimaal genieten. Dubbele dildo’s zijn ook verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je bijvoorbeeld vaginale en anale dubbele dildo’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)