Wat is de beste vibrator om mee te beginnen?

Op het moment dat jij voor het eerst een vibrator wil aanschaffen, kan het erg moeilijk zijn om een keuze te maken. Er zijn zoveel soorten, maten, kleuren en groottes. Door middel van dit blog hopen wij jou te helpen met het maken van de juiste keuze.

Hoe maak je de juiste keuze?

Wij raden aan om als eerste vibrator niet meteen een al te dure, of een met heel veel toeters en bellen, te kiezen. Het is belangrijk dat jij gaat voor een vibrator waarmee je rustig kunt ontdekken wat jij fijn vindt. Een goede vibrator om mee te beginnen is bijvoorbeeld de Lily vibrator uit de EasyToys collectie. Deze vibrator is gemaakt van zacht siliconen, en daardoor makkelijk schoon te maken. Ook zorgt de gebogen kop van de vibrator er ook nog eens voor dat je G-spot gestimuleerd wordt. Een ideale vibrator om mee te beginnen dus.

De alleskunner

Een andere goede vibrator om mee te beginnen in de Tarzan vibrator. Dat is misschien ook wel een van de bekendste vibrators. Deze vibrator heeft een schacht die je vaginaal moet inbrengen. Ook heeft dit model een kleine uitstulping die tegen je clitoris aankomt en vibreert. De tarzan vibrator geeft dus zowel vaginaal als clitorale stimulatie. Deze vibrator heeft vaak een meerdere standen waarmee je zelf kunt ontdekken wat jij fijn vindt.

Mocht je nou niet enthousiast worden over de Tarzan vibrator en de Lily vibrator, dan zijn er nog een aantal andere soorten die geschikt zijn voor beginners. Kijk bijvoorbeeld een naar een mini vibrator, of naar een G-spot vibrator.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)