Waarom elke vrouw een G-spot vibrator moet hebben

Laten we er geen doekjes omheen winden, elke vrouw heeft een G-spot vibrator nodig in haar leven. Met deze vibrator stimuleer je – je verwacht het niet – de G-spot. Wij leggen uit waarom deze toy niet in jouw nachtkastje mag ontbreken.

Waar zit de G-spot

Om te begrijpen waarom deze vibrator zo geweldig is, moeten we het eerst over de G-spot zelf hebben. Er wordt vaak mysterieus gedaan over dit fijne plekje, wetenschappelijk is het bestaan van de G-spot nooit bewezen. Gelukkig hebben wij geen wetenschappelijk bewijs nodig om te weten dat dit een héél fijn plekje is om te stimuleren. Je vindt de G-spot zo’n drie tot vijf centimeter in je vagina, aan de kant van je buik. De makkelijkste manier om je G-spot te stimuleren is met een vibrator. Je kunt je G-spot ook met je vingers stimuleren, door een ‘kom hier’ beweging te maken.

De magie van de G-spot vibrator

Tijdens seks met je partner kun je in bepaalde standjes de G-spot raken. Met een G-spot vibrator weet je áltijd het juiste plekje te vinden – en hoe! Met de bolle kop van het speeltje stimuleer je de G-spot met aanraking en trillingen. Wat voor jou het fijnste is, dat is persoonlijk. De ene vrouw geniet van trillingen in patronen terwijl de andere vrouw geen trillingen nodig heeft voor een G-spot orgasme.

Het hoogtepunt dat je bereikt door je G-spot te stimuleren voelt vaak anders dan een orgasme door het stimuleren van je clitoris. Sommige vrouwen kunnen zelfs squirten door een G-spot massage!

Zo gebruik je een G-spot vibrator

Deze toy is echt een alleskunner! Je kunt hem heel goed solo gebruiken. Combineer hem bijvoorbeeld met een luchtdrukvibrator waarmee je de clitoris ook aandacht geeft. Of gebruik hem alleen, zodat je al je aandacht op de G-spot sensaties kunt focussen.

Ook voor koppels is de G-spot vibrator een mooie toevoeging aan je seksleven. Gebruik hem bijvoorbeeld tijdens orale seks, of verwen jezelf terwijl je partner toekijkt.

Onze favorieten

Er zijn ontzettend veel G-spot vibrators op de markt, hierdoor is het een uitdaging om er eentje te kiezen. Om het jou wat makkelijker te maken zetten wij onze drie favoriete G-spot vibrators op een rijtje. You’re welcome!

Pillow Talk Sassy G-Spot Vibrator

De Sassy G-spot vibrator van het merk Pillow Talk is zo mooi dat je hem ook prima op je nachtkastje kunt laten liggen. Dit exemplaar heeft krachtige vibraties, is oplaadbaar en helemaal waterproof. Je kunt hem dus prima meenemen onder de douche of in je badkuip.

Satisfyer Petting Hippo Vibrator

De Petting Hippo vibrator van Satisfyer ziet er misschien iets anders uit dan dat je van een G-spot vibrator gewend bent. Dat is ook precies wat deze toy een winnaar maakt. De looks en werking van deze vibrator zijn geïnspireerd op de Patchy Paul vibrator van Fun Factory. Deze toy is net zo goed én een heel stuk goedkoper dan de versie van Fun Factory.

Easytoys G-spot vibrator

De G-spot vibrator van Easytoys is simpel – maar onderschat hem niet! Hij heeft de harten van ons testteam in ieder geval veroverd. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat hij op batterijen werkt. Maar gelukkig kun je altijd de batterijen uit de afstandsbediening halen als het écht nodig is. Het grote pluspunt van deze toy is de prijs, hij is zeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)