Waar let ik op bij de aanschaf van een dildo?

Je hebt de keuze gemaakt om een dildo aan te schaffen. Maar waar let je op bij de aanschaf? Ze zijn er in allerlei vormen, kleuren en materialen. De vraag is wat je zelf wilt, gebruik je hem alleen of samen met jouw partner? Wil je een realistische dildo of juist één in hippe kleuren? En van welk materiaal moet het gemaakt zijn?

Welke soorten dildo’s zijn er?

Er is een aantal dildo’s op de markt die expliciet bedoeld zijn voor twee (of meer) personen, zoals de strap-on dildo’s en de dubbele dildo. Daarnaast zijn er ook dildo’s die anaal ingebracht worden. Dit zijn bijvoorbeeld de buttplug en de anaaldildo. En wanneer je graag de G-spot wilt stimuleren, kun je het beste kiezen voor een dildo met een lichte buiging. Het is aan te raden om niet direct een enorme dildo te nemen, maar om dit op te bouwen.

Is het gebruik van een dildo veilig?

Wanneer je veel waarde hecht aan de veiligheid van materialen die je in jouw lichaam inbrengt, kun je extra letten op de stoffen die gebruikt zijn in de dildo. Vaak gebruiken producenten weekmakers en deze stoffen zijn giftig.

Wanneer een dildo uitsluitend gemaakt is van siliconen, of bijvoorbeeld aluminium of gehard glas, kun je er van uitgaan dat het veilig is. Een bijkomend voordeel van siliconen, ten opzichte van glas is dat het de lichaamstemperatuur overneemt en dus warm aanvoelt.

Naast het feit dat stoffen giftig kunnen zijn, kan het materiaal ook poreus zijn. Hierdoor gedijen bacteriën en schimmels goed in het materiaal. Let dus altijd goed op de stoffen en of het materiaal poreus is. Dildo’s van bijvoorbeeld rubber, jelly of PVC zijn vaak poreus.

Het aanbod aan dildo’s is gigantisch. Op Lady Pleasure bieden we dildo’s aan die vrij zijn van weekmakers.

Bekijk hier onze collectie dildo’s

 

4 reacties op “Waar let ik op bij de aanschaf van een dildo?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)