Getest: Bamboo – Sunburst

Met een webshop vol met speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Bamboo van Rocks off.

Alles wat je moet weten over deze mini vibrator

Deze mini vibrator is misschien niet wat je verwacht van een vibrator. Hij heeft een vintage look en feel, maar toch ook een klassiek design met strakke lijnen. Misschien vraag je je af waarom deze vibrator zo’n uniek design heeft, nou dat heeft een reden. De toelopende punt is namelijk bedoeld om gericht stimulaties te geven.

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“De vibrator heeft een luxe uitstraling en de bijzondere vorm maakt mij nieuwsgierig. Ook de verpakking heeft een hele luxe look and feel en hierdoor zou je hem ook makkelijk cadeau kunnen geven. Ik dacht dat deze vibrator door het metaal heel koud zou zijn, maar dit is eigenlijk helemaal niet zo. Hij ligt fijn in de hand.”

Hoe werkt deze mini vibrator?

Deze vibrator werkt op 1 AAA batterij, die er bij geleverd wordt. Hij heeft 10 vibratiestanden die met een druk op de knop aan te zetten zijn. Leuk detail, deze vibrator is volledig waterdicht waardoor je hem ook kunt gebruiken onder de douche of in bad.

 

De bevindingen van ons test team

“De vibrator heeft een makkelijk te gebruiken knop aan de onderzijde. Als je er kort op drukt, dan wissel je van stand en als je er lang op drukt gaat hij uit. Een nadeel is wel dat je elke keer op de knop moet drukken om van stand te wisselen. Dus je kunt niet snel even schakelen naar je favoriete standje, je moet eerst alle andere standen door. Ondanks dat hij klein is, heeft hij wel hele fijne en krachtige vibraties. Het platte deel aan de bovenzijde is heel aangenaam om je clitoris mee te stimuleren.”

Welk cijfer krijgt de geribbelde Bamboo van Rocks off?

1e indruk: 7/10

Verpakking: 9/10

Look & feel: 9/10

Gebruiksgemak: 7/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)