Hoe gebruik je een anaal douche?

Anale seks is erg populair in de slaapkamer, maar er zijn nog wel veel misvattingen over. Een van die misvattingen is dat het vies zou zijn. Dit is niet waar. De kans dat er tijdens de penetratie ontlasting mee komt, is heel erg klein. Met het gebruik van een anaal douche kan je je een stuk comfortabeler voelen op het moment dat je start met anale seks. Lees vooral verder om erachter te komen hoe je zo’n anale veilig kan doen.

Wat is een anaal douche?

Een anaal douche reinigt de binnenkant van de anus. Dit maakt het hygiënischer en prettiger om anale seks te hebben. Een anaal douche spoelt dus je darmen, en wordt ook wel eens een klysma genoemd.

Verschillende soorten anale douches:

Je kan kiezen uit verschillende hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het reinigen van de anus en endeldarm. Het verschil in deze douches zit hem vooral in de manier waarop je het hulpstuk gebruikt.

De eerste en ook makkelijkste optie is het gebruik van een knijpbal. Deze bal haal je van het inbrenggedeelte af, en je vult hem vervolgens met water. De bal kan je weer vast maken aan het inbrenggedeelte. Breng het anaal in, en knijp de bal helemaal leeg.

De tweede optie is het gebruik van een spuit. Deze werkt in principe hetzelfde als een douche met knijpbal. Met de spuit wordt alleen het water ingebracht door de onderkant van de spuit omhoog te duwen.

De laatste optie is het gebruik van een douche aansluiting. Deze is makkelijk te koppelen aan je douche. Je begint met het losdraaien van de douchekop, en je bevestigt de anaal douche vervolgens op de slang. Vervolgens hoef je alleen nog maar de douche aan te zetten.

Let wel op dat je een anaal douche niet vaker dan twee keer per maand gebruikt. Een anaal douche spoelt niet alleen slechte maar ook goede bacteriën weg. Dit kan als gevolg hebben dat je nare infecties krijgt, en dit wil je natuurlijk niet. Zorg er ook voor dat je voorzichtig spoelt. Als je namelijk te ruw aan de slag gaat, kan je je darmwand beschadigen.

Belangrijke richtlijnen:

Om een anaal douche zo veilig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal richtlijnen.

  • Zorg ervoor dat je voor het gebruik van een anaal douche naar de wc gaat. Zo is de meeste ontlasting uit je darmen.
  • Zorg ervoor dat je het water langzaam naar binnen laat lopen, en zorg ervoor dat het water niet te heet en niet te koud is
  • Het aanbrengen van een glijmiddel kan het gebruik van een anaal douche vermakkelijken.
  • Zorg ervoor dat je na een anaal douche naar het toilet gaat. Zo loopt het water geleidelijk weer uit de anus.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)