De 5 populairste soorten vibrators

Verschillende soorten vibrators

Als je overweegt een vibrator aan te schaffen, is het natuurlijk verstandig om vooraf goed te bedenken wat voor vibrator je wilt. Er zijn namelijk ontelbaar veel soorten vibrators. Wil je de vibrator gebruiken in het seksleven met je partner of voor je eigen plezier? Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten en maten vibrators te koop. In deze blog geven we je een duidelijk beeld over welke soorten vibrators er allemaal zijn.

Soorten vibrators:

Tarzan vibrators:

Veel mensen die voor het eerste een vibrator kopen, komen op de Tarzan vibrator uit. Deze vibrator is namelijk ideaal om bekend te worden met vibrators.

De Tarzan vibrators zijn een van de populairste vibrators. Tarzan vibrators zijn ervoor gemaakt om je zowel inwendig als bij de clitoris een geweldig gevoel te geven. Geen intiem plekje wordt vergeten.

Bekijk hier onze Tarzan vibrators

G-spot vibrators:

De g-spot vibrator weet jouw g-spot direct te vinden. Deze vibratoren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Deze vibrator bereikt net het plekje, die niemand bij jou bereikt heeft en ze zijn ideaal om jouw g-spot te plezieren. Deze vibrator zal jou niet teleurstellen.

Bekijk hier onze G-sport vibrators

Mini vibrator:

Ben je op zoek naar een vibrator die je makkelijk mee kunt nemen onderweg? De minivibrator is daar heel geschikt voor. De mini vibrators zijn klein in formaat, maar hebben een grote stimulatiekracht. Onderschat deze vibrators niet.

Vele soorten gekleurde vibrators

Bekijk hier onze mini vibrators.

XXL-vibrator:

Deze vibrators zijn gemaakt voor diepe penetratie. Zo bereik je makkelijk plekjes waar je nog nooit bij gekomen bent. Door de grootte van deze vibrator voel jij vibraties veel intenser dan bij een gemiddelde maat vibrator.

Bekijk hier onze XXL vibrators

Waterdichte vibrators:

Deze vibrators zijn perfect voor genot onder de douche of in het zwembad. De meeste vibrators zijn al waterbestendig, maar let hier wel goed op als je van plan bent om jouw vibrator in een natte omgeving te gebruiken. Waterdichte vibrators geven jou het ultieme genot onder de douche.

Bekijk hier onze waterdichte vibrators

Ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk eens onderstaand artikel met een leuk filmpje van het YouTubekanaal van spuiten en slikken:

https://www.bnnvara.nl/spuitenenslikken/artikelen/je-eerste-vibrator

Een reactie op “De 5 populairste soorten vibrators

  1. Pingback: De 5 meest gestelde vragen over het gebruik van een vibrator - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)