3 goede keuzes voor je eerste seksspeeltje

eerste seksspeeltje

Ben je op zoek naar je eerste seksspeeltje? You go girl! Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open! Je eerste seksspeeltje kiezen is niet makkelijk. Je weet niet wat je kan verwachten. Of misschien niet eens waar je naar op zoek bent. De keuze is namelijk enorm. Wij hopen je een beetje op weg te kunnen helpen, zodat je meteen het perfecte speeltje vind dat bij je past.

Dildo’s

Lijkt een dildo je wat? Dan kan je als eerste dildo best gaan voor een realistische dildo. Realistische dildo’s zien er vaak uit als een echte penis en zijn perfect voor vrouwen die van vaginale stimulatie houden. Een dildo vibreert namelijk niet. Daarnaast zijn er ook gebogen dildo’s die je G-spot stimuleren.

Vibrators

Een vibrator is het perfecte eerste seksspeeltje voor vrouwen die een orgasme krijgen door middel van het stimuleren van de clitoris. De trillingen van de vibrator zorgen ervoor dat de zenuwen van je vagina en clitoris gestimuleerd worden. Een vibrator zorgt gegarandeerd voor een hoogtepunt in de slaapkamer.

Populair eerste seksspeeltje: de G-spot vibrator

G-spot vibrators zijn veruit de meet populaire seksspeeltjes voor vrouwen. Deze stimuleert tegelijk je vagina, clitoris en G-spot en is daarmee een echte alleskunner. Deze allround vibrator is eigenlijk geschikt voor bijna elk type vrouw. Een prima keuze voor een eerste seksspeeltje dus!

 

Wil je graag door de catalogus bladeren? Je vind het volledige assortiment speeltjes in de webshop

Een reactie op “3 goede keuzes voor je eerste seksspeeltje

  1. Pingback: De beste vibrators onder de €50,- | Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)