De voordelen van seksspeeltjes.

De voordelen van seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn leuk en spannend om te gebruiken. Zowel alleen als met je partner. Maar de voordelen van seksspeeltjes zijn zeker ook niet te onderschatten! En na het lezen van deze blog weet je precies waarom seksspeeltjes zo goed voor je zijn!

Voordelen van seksspeeltjes op je lichaam.

Met behulp van een seksspeeltje kun je je eigen erogene zones ontdekken. Erogene zones zijn plaatsen op je lichaam die extra gevoelig zijn voor aanrakingen. Vrouwen hebben heel wat erogene zones, maar niet elke vrouw heeft dezelfde voorkeuren. Wat jij lekker vindt, kan een ander verschrikkelijk vinden. Per persoon kunnen de erogene zones dus verschillen. Daarom is het fijn en belangrijk dat je op zoek gaat naar wat jij leuk vind. Als je zelf weet wat je fijn vindt, kan je partner daar natuurlijk op in spelen. Want zeg nu eerlijk, hoe kun je je partner laten weten wat je fijn vindt tussen de lakens als je dat zelf niet eens weet? Een seksspeeltje zal dus een positief effect hebben op jullie seksleven. En een enorme boost zijn voor ego.

Seksspeeltjes helpen je met klaarkomen.

Een orgasme is de perfecte boost voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Veel vrouwen kunnen makkelijker tot een orgasme komen wanneer ze een speeltje gebruiken. Het is ook makkelijk om snel tussendoor te gebruiken wanneer je weinig tijd hebt. Het krijgen van een orgasme zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt, het vermindert stress, en ga zo nog maar even door…Er zijn genoeg vrouwen die moeite hebben met klaarkomen. Voor die vrouwen is een luchtdruk vibrator geschikt. Deze vibrator geeft kleine pulsaties en luchtdruk in plaats van vibraties en trillingen. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker tot een hoogtepunt komt.

Voordelen van seksspeeltjes op jouw bedprestaties.

Het gebruik van een seksspeeltje kan ervoor zorgen dat je seksgame spannender wordt. Er is een grote kans dat één van jullie of jullie beiden een spannende seksfantasie heeft. Dan is het leuk om een keer te investeren in bijvoorbeeld een paar rode handboeien. Koppels die elkaars fantasieën helpen verwezenlijken, geven aan een hechtere relatie te hebben en ervaren minder snel ‘de sleur’ in hun relatie.

Het gebruiken van een seksspeeltje dicht de orgasmekloof.

De wat…? Mannen hebben doorgaans minder moeite met klaarkomen dan vrouwen. Het kost hen dus minder inspanning en tijd om een climax te bereiken. Vrouwen en mannen komen natuurlijk op verschillende manieren klaar. De gemiddelde man kan welgeteld 1 erogene zone aanduiden op zijn eigen lichaam. Terwijl vrouwen natuurlijk een stuk complexer in elkaar zitten. Aldaar, de orgasmekloof. Het zorgt ervoor dat vrouwen vaak onbevredigd achterblijven in bed. Seksspeeltjes kunnen helpen bij het verkleinen, of zelfs wegwerken van deze orgasmekloof. Denk hierbij vooral aan speeltjes die beide partners tegelijk stimuleren. Zoals een cockring of partner vibrator. Deze stimuleert zowel de penis als de clitoris, wat meestal de perfecte combo is voor beide partners.Niet voor niets zijn sextoys dus zo populair bij vrouwen. Wij zijn alvast benieuwd of jij nog meer voordelen van seksspeeltjes hebt ontdekt. Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)