Proberen: 5 Ecologische vibrators zonder batterijen

Ecologische vibrators

Als je even veel van het milieu houdt als van je seksspeeltjes, dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in ecologische vibrators! Goed nieuws! Er komen namelijk steeds meer seksspeeltjes op de markt die oplaadbaar zijn via een USB-oplader. 

De voordelen van oplaadbare, ecologische vibrators.

Naast dat het je een hele hoop batterijen scheelt, heeft een oplaadbare vibrator ook meerdere voordelen. De gebruiksduur van een oplaadbare vibratie gaat vaak veel langer mee dan één op batterijen. Is de batterij leeg? Dan laad je gemakkelijk en snel jouw favoriete speeltje weer op. 

Daarnaast zijn oplaadbare vibrators ook krachtiger dan vibrators op batterijen. Dit betekent dat je niet alleen een milieu bewust seksspeeltje hebt, maar er ook nog eens meer plezier van ondervindt. Bij een vibrator op batterijen neemt langzaam aan de kracht af naarmate de batterij leeg raakt. 

  1. Chaiamo Bullet Vibrator.

Deze elegante bullet vibrator heeft een aantrekkelijk design en is klein genoeg voor elke handtas. Even opladen voor vertrek en dan laat ie je nooit in de steek.

2 Vibratie-ei met afstandsbediening

Dit vibratie-ei is extra groot en zorgt voor meer vaginale stimulatie en genot. Dankzij de oplaasbare accu is dit ei een heerlijke krachtpatser. Geef de afstandsbediening gerust uit handen.

3 The violet rabbit vibrator

Stijlvol en elegant, maar the Violet stelt nooit teleur. Kies je favoriete patroon met het knopje op het handvat. Veeg daarna met je duim over de blaadjes naar links of rechts om de vibraties harder of zachter te zetten. Makkelijk te bedienen en speelt perfect in op het tempo van jouw masturbatie.

4 Satisfyer pro penguin next generation

Eén van de populairste vibrators van het moment. Een luchtdruk vibrator die compactheid, waterdichtheid en 11 vibratiestanden combineert. Scrol lekker door het menu en ontdek waarom deze vibrator zo geliefd is door vrouwen.

5 Gaia Eco Oplaadbare Bullet Vibrator

Deze bullet is gemaakt van recycleerbare materialen en is daarmee de eerste ecologisch afbreekbare vibrator ter wereld. Hierdoor is hij het meest verantwoorde seksspeeltje ter wereld. Daarnaast is de lijn van Gaia ook helemaal niet duur. Voor € 14,95 ligt deze super ecologische vibrator morgen bij je thuis.

Conclusie

Met een oplaadbare vibrator ben je niet alleen milieubewust bezig, maar deze hebben ook nog eens krachtige prestaties. Oplaadbare vibrators zijn er in verschillende prijsklassen. Een duurzame vibrator met veel kracht! We hebben onze favoriete voor je op een rijtje gezet.

 Wil je graag meer lezen over duurzame speeltjes? Ga dan zeker even langs dit blogbericht van Mamasjungle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)