Wat is een Yoni Massage? De perfecte Yoni massage in 8 stappen

Wat is een Yoni Massage

Een Yoni massage is een massage die volledig draait om intimiteit. Een Yoni is een nieuwe term voor ‘vagina’ dus eigenlijk is het een vagina massage. Deze massage is spannend en opwindend en speciaal bedoeld voor je Yoni. In deze blog lees je meer over de Yoni massage en hoe jij je partner kan verwennen (of jezelf kan laten verwennen) met een Yoni massage.

Een Yoni massage gaat specifiek om de vagina. Het woord komt uit de spiritualiteit en is ondertussen een welbekende term geworden. Een Yoni massage bestaat uit meer dan vingeren en even over de clitoris heen wrijven. Er zit meer gedachtegang achter een Yoni massage. Je kunt met een Yoni massage haar onzekerheden, angsten en zorgen wegnemen. Het gaat echt om de ultieme ontspanning. Het gaat niet om het klaarkomen, maar om de ervaring van de massage en het gevoel dat je ervan krijgt.

Door de Yoni massage voelen vrouwen zich vrouwelijk en krachtig! Maar naast de massage is het ook fijn om lekker verwend te worden. Bij deze massage staat de vrouw centraal. Tijdens een Yoni massage komt er namelijk geen penetratie voor. Het gaat echt even alleen om haar en het is ook nog eens heerlijk om je vriendin te zien genieten toch? 😉

De perfecte Yoni massage in 8 stappen!

De allereerste stappen zijn schone en korte nagels. Voel ook even of je geen scherpe randen hebt, want dat is natuurlijk geen fijn gevoel. Naast schone en korte nagels moet er ook goed besproken worden over een Yoni massage. Het is geen voorspel, maar echt een moment om je partner te verwennen. Het is ook duidelijk om dit te bespreken met je partner.

1. Een ontspannen sfeer

Het is belangrijk om een veilige en fijne sfeer te scheppen waar jullie beide prettig bij voelen om ongestoord aan de Yoni massage te kunnen beginnen. Brand wat kaarsjes, dim de lichten en verwarm de ruimte. Als zij daarvan houdt, kan je ook wierook opsteken en wat rustgevende zen muziek opzetten! Tijdens de massage is het heel belangrijk om glijmiddel te gebruiken. Sommige andere oliën kunnen voor irritatie aan de vagina zorgen. Dit wil je natuurlijk niet hebben bij een Yoni massage.

2. Masseer eerst de bijzaken

Bij een Yoni massage ga je als laatste stap de vagina masseren. Begin met het masseren van haar lichaam, de rug, benen, armen en romp. Vergeet niet de borsten en de liezen te masseren, want dat zijn gevoelige zones die in verband staan met de clitoris. Je warmt alvast het lichaam op voor de échte Yoni massage. Tijdens de massage kun je je vriendin in de gaten houden zodat je ziet wat zij echt lekker vind.

3. Verken de Yoni

Als je het lichaam hebt gemasseerd, ga je rustig plaats nemen aan de binnenkant van de benen. Zo is de Yoni goed in je zicht. Je legt je handpalm op haar venusheuvel en beweeg lichtjes met je vingertoppen van boven naar beneden over haar schaamlippen en venusheuvel. Hiermee wakker je de zenuwen op rondom haar vagina.

4. Glijmiddel is de sleutel

Het glijmiddel kun je opwarmen tussen je handen. Als je de gel direct op het lichaam smeert, zal dat niet fijn aanvoelen en is de gebouwde intimiteit weer terug bij af. Het glijmiddel op temperatuur brengen is key. Vervolgens kun je met je handen het glijmiddel verdelen over haar vagina. Vergeet niet de schaamlippen ook mee te nemen. Een smerige boel is helemaal niet erg, dus zorg zeker voor oude lakens of dekens.

5. Schaamlippen

De massage gaat dan over naar de schaamlippen. Masseer de buiten- en binnenkant van haar beide schaamlippen. Je streelt met je wijs- en middelvingers en gaat de vagina ontdekken. Een gevoelig plekje om niet te vergeten is ‘perineum’ dat is een stukje tussen de vagina en de anus. Dit kun je mee masseren met de schaamlippen.

6. De clitoris is aan de beurt

Het is nu tijd om het meest gevoelige plekje te masseren. Dat is haar clitoris, er zitten meer dan 8000 zenuwuiteinden in de clitoris en daarom is dit plekje net zo gevoelig. Om een vergelijking te maken, in een penis ongeveer 4000 van deze  zenuwuiteinden, dus wees voorzichtig en zet niet teveel kracht op haar clitoris. De Yoni massage draait niet om voorspel, dus probeer een vast tempo aan te houden. Maak met je vingers ronde bewegingen en ga rustig heen en weer.

7. Masseer haar vagina

Het is nu tijd om de vagina langs de binnenkant te masseren. Vraag altijd om toestemming van je vriendin of zij daar op dat moment behoefte aan heeft. Als dat zo is, kun je rustig met een vinger in de vagina en maak je draaiende bewegingen. Je verkent op een rustig tempo de binnenkant van de Yoni. Je kunt eventueel met meerdere vingers experimenten en je kunt je duim gebruiken om de clitoris te masseren.

8. Het einde van de Yoni massage

Communiceer dat de massage bijna voorbij is en vraag eventueel waar zij nog extra gemasseerd wil worden. Klaarkomen is geen must, maar als jullie beide behoeftes hebben op meer dan is dat ook helemaal prima! Het kan ook zijn dat de massage centraal staat en dan kun je de massage eindigen door naast haar te liggen en je lichaam tegen haar aan te drukken.

Wij hebben jullie alle details gegevens over een Yoni massage. Probeer het uit bij je vriendin en experimenteer waar jullie je beide prettig bij voelen. Vergeet niet om steeds glijmiddel te gebruiken. In het assortiment van Lady Pleasure vind je verschillende glijmiddelen die daarbij kunnen helpen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)