Wat is een wandvibrator? 5 Goede keuzes.

Wat is een wandvibrator
  1. Wat is een wandvibrator dan precies?
  2. Wat is het verschil met een normale vibrator?
  3. Enkele goede keuzes

Misschien heb je er al wel eens van gehoord of heb je ze al voorbij zien komen, maar wat is een wandvibrator precies? En waar zijn ze goed voor?  

Wat is een wandvibrator dan precies? 

Een ander woord voor een wandvibrator is ook wel een wand massager. Het woord wand, kun je letterlijk vertalen als toverstaf. Dat voorspelt al veel goeds! Naast dat je deze wandvibrator kunt gebruiken als seksspeeltje, kun je deze ook gebruiken als massageapparaat. Voor dit laatste werd dit apparaat in eerste instantie ook gebruikt, tot vrouwen er achter kwamen dat hij ook wel heel fijn is voor de intieme zones.   De wand vibrator kenmerkt zich door de grote kop. Deze kop geeft krachtige vibraties en pulsen, waardoor deze zorgt voor wel hele fijne orgasmes.  

Wat is het verschil met een normale vibrator?

Normale vibrators zijn zo gemaakt dat ze bepaalde zones stimuleren. Denk aan de G-spot of de clitoris, maar de wand vibrator is veel robuuster en zorgt voor een bredere stimulatie.   Waar de normale vibrator zorgt voor fijne trillingen op bepaalde plekken, zorgt deze variant voor veel krachtigere stimulaties. De wand vibrator is daardoor een perfect speeltje voor de vrouw die net even van meer houdt. Wij hebben onze favoriete wand vibrators voor je op een rijtje gezet  

Enkele goede keuzes

2 reacties op “Wat is een wandvibrator? 5 Goede keuzes.

  1. Pingback: Hoe weet je of een vibrator stil is? - Lady Pleasure

  2. Pingback: Wat zijn vibrator opzetstukken? - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)