Wat is een luchtdrukvibrator?

luchtdrukvibrator
Een van de speeltjes die wij elke vrouw aanraden, is de luchtdruk vibrator, maar wat is het nou eigenlijk en wat zijn de voordelen? In dit blog bericht vertellen wij je er alles over.De luchtdruk vibrator is net even anders dan de vibrator die je misschien wel gewend bent. Waar een normale vibrator werkt met trillingen en vibraties, gaat dan bij een luchtdruk vibrator net even anders. Deze vibrator werkt met kleine pulsaties en luchtdruk, wat zorgt voor een hele andere beleving.

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

Deze fijne vibrator, richt zich op de clitoris. Dit kleine apparaatje, zicht zich voorzichtig aan je clitoris en door middel van kleine vibraties brengt deze je naar een hoogtepunt.Hou je meer van het snellere werk? Dan kan het zijn dat deze niet geschikt is voor jou, maar toch raden wij jou deze beleving zeker aan!Veel luchtdruk vibrators, hebben verschillende standen, waarmee je zelf kunt kijken welke stand jij fijn vindt. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat ze stil zijn en deze dus geen geluidsoverlast bezorgd.

Nadelen luchtdruk vibrator

Er zijn helaas wel wat nadelen van deze vibrator. Het is namelijk een vibrator die net even wat lastiger schoon te maken is. Wel zijn er diverse opzet stukjes verkrijgbaar, zodat je lang plezier hebt van deze vibrator.Hou je liever van een vibrator voor inwendig gebruik? Dan is deze niet waar je naar op zoek bent.Wij hebben onze favoriete luchtdruk vibrators voor je op een rijtje gezet
Satisfyer Luxury High Fashion €149,95
Satisfyer Pro 2 – Vibration €59,95
Satisfyer Pro Penguin Next Generation €49,95
LELO Sona Cruise – Zwart €99,95

Een luchtdrukvibrator is een uniek seksspeeltje dat we elke vrouw aanraden. Maar wat is het nou eigenlijk en wat zijn de voordelen? In dit blog bericht vertellen wij je er alles over. De luchtdrukvibrator is net even anders dan de vibrator die je misschien wel gewend bent. Waar een normale vibrator werkt met trillingen en vibraties, gaat dan bij een luchtdrukvibrator net even anders. Deze vibrator werkt met kleine pulsaties en luchtdruk, wat zorgt voor een hele andere beleving.

Hoe werkt een luchtdrukvibrator?

Deze fijne vibrator richt zich op de clitoris. Dit kleine apparaatje zuigt zich voorzichtig aan je clitoris en door middel van kleine vibraties brengt deze je naar een hoogtepunt. Hou je meer van het snellere werk? Dan kan het zijn dat deze niet geschikt is voor jou, maar toch raden wij jou deze beleving zeker aan! Veel luchtdrukvibrators, hebben verschillende standen, waarmee je zelf kunt kijken welke stand jij fijn vindt. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat ze stil zijn en deze dus geen geluidsoverlast veroorzaken.

Nadelen luchtdrukvibrator

Er zijn helaas wel wat nadelen van deze vibrator. Het is namelijk een vibrator die net even wat lastiger schoon te maken is. Wel zijn er diverse opzet stukjes verkrijgbaar, zodat je lang plezier hebt van deze vibrator. Hou je liever van een vibrator voor inwendig gebruik? Dan is deze niet waar je naar op zoek bent. Wij hebben onze favoriete luchtdrukvibrators voor je op een rijtje gezet.

2 reacties op “Wat is een luchtdrukvibrator?

  1. Pingback: Waarom elke vrouw een G-spot vibrator moet hebben | Ladypleasure.nl

  2. Pingback: Wat maakt een luchtdrukvibrator nou zo bijzonder? - Lady Pleasure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)