Wat maakt een luchtdrukvibrator nou zo bijzonder?

Ben jij op zoek naar wat bij jou past? Of gewoon nieuwsgierig naar nieuwe speeltjes? Dan is een luchtdrukvibrator echt iets voor jou! Luchtdrukvibrators zijn een echte trend en worden steeds populairder. Je ziet ze daarom ook vaak voorbijkomen. Wil jij alles weten over deze nieuwe trend? Geen zorgen! In dit blog vertellen wij jou over alle bijzonderheden van de luchtdrukvibrator.

Dit maakt een luchtdrukvibrator toch net wat anders

Een luchtdrukvibrator is net wat anders doordat het niet lijkt op een normale vibrator. De vibrator gaat dan ook niet in de vagina, maar wordt geplaatst op de clitoris. Daarom valt het ook wel onder clitorale vibrators. Ze lijken ook niet op een penis, ze zijn er in verschillende soorten vormen en maten. Een luchtdruk vibrator is voor veel vrouwen een hele toevoeging om tijdens voorspel of de seks erbij te pakken voor extra stimulatie.

Het gevoel wat een luchtdrukvibrator geeft is vergelijkbaar met beffen. Je kunt natuurlijk jezelf niet op deze manier verwennen, daar heb je een partner voor nodig. Met deze vibrator kan dat voortaan dus wel! Wel liefst 80% van de vrouwen heeft stimulatie bij de clitoris nodig om een orgasme te krijgen. Daarom raden veel vrouwen een luchtdrukvibrator aan. Met dit speeltje bereik jij zeker weten jouw hoogte punt.

Het verschil tussen een vibrator en een luchtvibrator

De luchtdrukvibrator werkt net even anders dan wat je gewend bent. Een normale vibrator werkt met trillingen en vibraties, terwijl een luchtvibrator werkt met kleine pulsaties en luchtdruk. Dat zorgt voor een compleet andere beleving. Als je het mondje van de vibrator op de juiste manier op de clitoris plaatst krijg je het gevoel alsof iemand zachtjes aan je clitoris zuigt. Dat komt door de verandering in de luchtdruk. Het mondje van het speeltje zuigt dan als het ware aan je clitoris. De bloedsomloop in je clitoris wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de clitoris dus extra gevoelig. Bij vele vrouwen zorgt dat voor een heerlijk orgasme.

Je hebt natuurlijk verschillende luchtdrukvibrators, maar de functie is over het algemeen hetzelfde. Je hebt luchtdrukvibrators in verschillende vormen en maten met verschillende standen, of vibrators die waterdicht zijn waardoor je deze ook kunt gebruiken in bad of onder de douche.

De perfecte keuze voor jou

Er is zo veel om uit te kiezen als het gaat om speeltjes. We helpen jou een handje! Wij hebben namelijk 3 luchtdrukvibrators in verschillende prijsklasse uitgekozen om je een beetje op weg te helpen.

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation is een luchtdrukvibrator van het merk Satisfyer. Dit speeltje is krachtig, oplaadbaar, waterdicht en door zijn ronde vorm zeer geschikt om in de hand te houden. Dit speeltje heeft 11 standen, die je met knoppen bedient. Met 2 knoppen scrol je naar alle posities.

De gloednieuwe Satisfyer Pro 2-Vibration is een zeer mooie clitorisstimulator die staat voor luxe en plezier. Dit is een elegante luchtdrukvibrator die de clitoris stimuleert door pulserende luchtdrukgolven. Als de vorige versie van Satisfyer Pro 2 je in een hoger veld heeft gebracht, kun je garanderen dat dit product van de derde generatie het beter zal doen, hij heeft namelijk een magische vibratie-upgrade gekregen. Nu kun je de bekende pulsatie combineren met enorme trillingen!

Satisfyer Luxury Prêt-à-porter is de meest luxueuze barometrische stimulator van het merk Satisfyer. Het speelgoed is gemaakt van echt leer en metaal en heeft een prachtige uitstraling. Satisfyer Luxury Prêt-à-porter combineert 11 luchtdrukinstellingen en 10 vibratiestanden voor eindeloos plezier en sterke clitorisstimulatie. De luchtdrukvibrator is uiteraard waterdicht en oplaadbaar.

We raden een luchtdrukvibrator aan iedereen aan! Mocht je meer willen weten over luchtdrukvibrators, lees dan zeker even ons blog over ‘’Wat is een luchtdruk vibrator?’’

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)