Beste sextoys voor koppels

vibrator voor koppels

Er zijn enorm veel verschillende toys op de markt in allerlei vormen, maten en kleuren. Ze hebben allemaal één doel: pleasure! Je kunt natuurlijk in je eentje genieten van deze pleasure, maar je kunt het zeker ook delen met je partner. Weet je nou niet zo goed welke toys hier perfect voor zijn? Maak je vooral geen zorgen! In dit blog nemen wij jou mee in de wereld van sextoys voor koppels.Het aanbod aan sextoys kan best overweldigend zijn. Er is zo veel op de markt, sommige dingen heftiger dan anderen. We maken het makkelijker voor jou en besparen je deze zoektocht. Wij hebben gekeken naar welke toys perfect zijn voor koppels.

Extreme Wand Vibrator

Om te beginnen raden wij het iedereen aan om een wand aan te schaffen. Deze kun je niet alleen gebruiken voor extra stimulatie, maar ook om te masseren. Je kunt jullie spannende avond beginnen met een heerlijke erotische massage. Begin met de rug of buik en werk je langzaam naar de gevoelige plekjes toe. Dit bouwt niet alleen spanning op, maar zorgt ook nog eens voor een heerlijk gevoel.De Palm Power Extreme is de meest krachtige wand vibrator uit de Palm Power collectie. Deze compacte draadloze wand vibrator heeft een zachte, siliconen top en een gebogen handvat voor een perfecte grip. De 7 verschillende vibratiestanden zijn eenvoudig te bedienen met drukknopjes.

Vibrerend Ei Met Afstandsbediening

Een vibrerend ei met afstandsbediening is ook ideaal voor koppels. Geef de afstandsbediening aan je partner en laat hem of haar jou teasen door middel van de verschillende standen. Switch tussen 10 niveaus van krachtige vibraties voor ultiem genot. Het eitje is gemaakt van zacht, lichaamsveilig siliconen en is waterproof zodat je hem ook veilig onder de douche of in bad kunt gebruiken.

Red Temptations Set

De perfecte sextoyset voor koppels, de Red Temptations set! Deze complete set seksspeeltjes bestaat uit 2 mini vibrators en een vibrerende cockring. Perfect om jezelf en het lichaam van je partner te ontdekken! Met deze set hebben jullie gegarandeerd veel plezier samen.

I Love Red Couples Box

I Love Red Couples Box. Deze box bevat verschillende speeltjes die speciaal ontworpen zijn voor koppels en wordt geleverd in een luxe doos met een mooi design. Deze box is een echt totaalpakket. Denk aan een Vibrator, Vaginaballetjes, Vibrerende cockring, Kietelaar, Handboeien en een Oogmasker. Met deze set zit je altijd goed!

Glijmiddel, glijmiddel, glijmiddel

Dit kunnen we niet vaak genoeg herhalen. Als je van plan bent om het lang vol te houden samen, dan raden wij glijmiddel enorm aan. Tuurlijk, met speeksel kom je een heel eind, maar het maakt de vagina schraal waardoor seks op een gegeven moment pijn kan gaan doen. Kies daarom een glijmiddel om hierbij te helpen. Je hebt veel verschillende soorten glijmiddel. Zo heb je de Durex Play Feel. Dit is een glijmiddel op waterbasis wat het plezier verhoogt. Het voelt niet vet of plakkerig aan en is licht en zacht.De Durex Perfect Gliss is een glijmiddel dat gemaakt is om langer mee te gaan. Dankzij zijn formule op siliconenbasis droogt hij veel minder snel op dan een glijmiddel op waterbasis.De Durex Intimate Glijmiddel Op Waterbasis is een glijmiddel op waterbasis dat speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige vagina en houdt dankzij de toevoeging van Biolin, de pH-waarde in balans. Het glijmiddel is makkelijk te doseren en is dermatologisch getest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)