Sextoys voor vrouwen, het is niet meer dan normaal!

Verzameling van gekleurde seksspeeltjes

Sextoys, er wordt niet echt over gesproken, je krijgt er ook geen voorlichting over. Dat terwijl het volgens ons niet meer dan normaal is. Wij staan dan ook echt voor meer aandacht voor onderwerpen als deze. Dus, wil jij ook graag meer informatie over sextoys en alles wat daar mee te maken heeft? Dan zit je bij ons zeker goed! Dit blog is helemaal toegewijd aan toys voor vrouwen.

De verschillende soorten sextoys

De markt met sextoys wordt steeds groter en groter en zo het aanbod dus ook. Het kan dus nog best een hele klus zijn om uit te vinden wat bij jou past. Voor vrouwen worden de toys opgedeeld in een aantal categorieën, deze zijn als volgt: vibrators, dildo’s, eitjes, vaginale ballen, borst & tepel speeltjes en anale speeltjes. Binnen deze categorieën zijn er natuurlijk nog meer subcategorieën, maar in grote lijnen zijn dit de keuzes die je hebt. Het moeilijke van het kiezen van één toy is dat je er gelijk aan vast zit. Je kunt een gebruikte toys immers niet meer terugbrengen. Je hebt dus eigenlijk sowieso geen andere keus dan goed research doen. Wij helpen je hier graag een handje mee. Je moet ergens beginnen. Daarom hebben wij binnen de eerdergenoemde categorieën gekeken naar toys die geschikt zijn voor beginners. Op basis van één van die toys kun je zelf ontdekken en kijken wat jij wel en niet fijn vindt aanvoelen.

Zwarte siliconen vibrator is een beetje een simpele vibrator waardoor hij heel makkelijk in gebruik is en niet afschrikt.

Dildo Met Noppen is een voorbeeld van een dildo. Deze trilt dus niet en kun je zelf laten bewegen door middel van je handen. Wij hebben gekozen voor een dildo die niet realistisch is zodat deze iets minder snel als dildo gezien zal worden. Je weet wel, voor het geval dat *wink*.

Dildo Met Noppen

Ronde kegel balletjes zijn voorbeelden van vaginale ballen. Deze hebben ook nog eens een beetje extra gewicht waardoor jij je bekkenbodemspieren tegelijkertijd traint. Hierdoor wordt je vagina strakker, misschien leuk om te weten.

Als voorbeeld voor een anaal speeltjes hebben wij de LUX Active Vibrerende Buttplug Met Roos uitgekozen. Dit omdat hij er natuurlijk te mooi uitziet en omdat hij ook kan trillen. Niet iedereen houdt van anale speeltjes, maar misschien kan deze trilling jou van gedachten doen veranderen.

Meer te weten willen komen?

Zoals we al aangaven staan wij echt voor meer informatie en normaliseren van pleasure. Als je onzeker voelt of sommige dingen gewoon niet zeker weet. Schaam je niet! Zoek het lekker op het internet, vraag het gewoon een keer aan een bekende, maar lees vooral nog lekker wat blogs op onze website! We got you!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)