Tips voor seks hebben tijdens de hitte

Het is weer zover, we gaan richting de zomer en het wordt steeds warmer buiten. Ondanks de sneeuw die we begin april nog hebben gehad, wordt er nog steeds een hittegolf verwacht deze zomer. Hier moeten ons natuurlijk goed op voorbereiden! In dit blog delen wij onze tips voor seks hebben tijdens de hitte.

Locatie

Kies een goede locatie. Als het gaat over seks denken veel mensen eigenlijk gelijk aan de slaapkamer, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Zeker in de zomer is je bed een warme, zweterige plek. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer onder de douche, in de keuken op het verkoelende aanrecht, in de auto met de airco aan of natuurlijk buiten in de tuin of op het balkon.

Standjes

Als je moeite hebt met de warmte kun je stadjes proberen waarbij niet zoveel lichamelijk contact komt kijken. Er zijn eindeloos veel standjes die je samen (of alleen) kunt uitproberen. Wij zullen je even op weg helpen, denk aan standjes als:

  • Pretzel, als je op je linkerzij ligt, laat hem dan op je linkerbeen zitten. Als hij bij je binnenkomt, wikkel dan zijn rechterbeen om zijn middel en genieten maar!
  • Doggy, als hij achter je zit, zit jij op je handen en knieën. Laat hem van achteren bij je binnenkomen. Tip: Zet een waaier voor je gezicht om het verder af te koelen. Ook je haren zullen naar achter waaien.
  • Quick fix, buig vanuit de heupen naar beneden. Leg je handen op je knieën, muur of (stevige) ventilator. Hij kan van achteren binnenkomen en je heupen vasthouden.
  • Seated wheelbarrow, laat hem op de rand van een bed of stoel zitten. Als hij vanaf achter je binnenkomt, leg je je hand voor je op de grond. U kunt uw benen om zijn lichaam wikkelen, maar u kunt ze het beste laten hangen voor minimaal lichamelijk contact. Ook hier kun je natuurlijk een waaier bij pakken voor verkoeling.
  • Schelp, ga liggen met je benen recht omhoog. Kruis je enkels naast je gezicht en laat hem, net als bij missionaris bij je naar binnenkomen.

*Disclaimer, deze standjes zijn voornamelijk gericht op hetero stellen. Binnenkort kun je van ons een blog verwachten voor zowel homo stellen als lesbische stellen. Dus hou het zeker in de gaten!

Spelen met ijs

IJs betrekken in de seks kan een hele toevoeging zijn. Vul een bak met ijsklontjes en pak er één uit. Glij hiermee over het lichaam van je partner om elkaar te teasen. Besteed extra aandacht aan de intiemere zones zoals dijen, tepels, geslachtsorganen enzovoorts. Je kunt elkaar ook hoofd geven met een ijsklontje in je mond. Wat ook een hele goede toevoeging kan zijn tijdens de hitte is een glazen dildo. Leg deze ter voorbereiding een glazen dildo in de vriezer zodat deze goed koud wordt. Dit zorgt voor een heel bijzonder en nieuw gevoel. Wij hebben een aantal verschillende glazen dildo’s die hier perfect voor zijn.

Glazen Dildo No. 19, deze toy is volledig gemaakt van glas en kan aan beide kanten gebruikt worden voor zowel vaginaal als anaal gebruik. De dildo voelt sterk en glad aan en kan snel de gewenste temperatuur aannemen door hem even in warm of koud water te leggen.

Hamsa Glazen G-spot/P-spot Dildo. Met deze mooie glazen dildo haal je zeker iets bijzonders in huis! Hij kan gebruikt worden als anaal dildo, G-spot dildo én P-spot dildo. Dit maakt hem dus geschikt voor iedereen. Ook dit glazen speeltje is perfect voor temperature Play dus.

Phallix Rocky Baton. De Phallix Baton heeft een totale lengte van ca 29 cm, een licht gebogen schacht van 18 cm x 2,5 cm lengte en een handgreep van 10 cm voor ultieme grip en sensuele sturing. De verdikte en afgeronde kop is en ongeveer 0,6 cm groter is dan de schacht. De schacht is afgewerkt met de bekende en geliefde Phallix Rocky Road voor extra stimulatie.

Alleen voorspel

Door de warmte hou je ook minder energie over. Het is daarom helemaal geen gek idee om alleen het voorspel te doen en het daadwerkelijke seks gedeelte over te slaan. Gewoon elkaar een beetje verwennen en met elkaar spelen kan ook al je behoefte voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)