De top vijf sexy lingerie categorieën

Donkere vrouw met sexy, groene lingerie
In de slaapkamer willen we ons sexy voelen. Dit straal je uit door zelfverzekerdheid. Je kunt het een boost geven met een sexy lingerie setje. Je partner verrassen met een nieuwe lingerie setje maakt de avonden een stuk spannender! In de blog lees je onze vijf sexy lingerie categorieën.

 

1. Bodies

Onze persoonlijke top drie bodies! Dit laat je sexy voelen, zonder dat je helemaal naakt bent. Perfect voor een intieme avond met je partner.

Scarlett body
We hebben deze body in drie verschillende kleuren zwart, wit en zwart/beige. Dit is een sexy body, omdat de achterkant grotendeels bloot is en voorkant is versierd en doorzichtig van mesh.

Lalani body
Deze body heeft een mooi open design met bandjes aan de voor- en achterkant. De voorkant is voorzien van sierlijk kant. De bandjes zijn elastisch voor een goede pasvorm.

Katiya body
Deze prachtige body heeft een stijlvol design met een bloemenpatroon. De stof is doorzichtig, behalve de cups. Ook zijn de cups voorzien van een beugel voor een goede ondersteuning. De schouderbandjes zijn te verstellen voor een goede en comfortabele pasvorm.

2. Bh-Set

Een bh set kun je gebruiken voor een intieme avond en je hebt het dagelijks aan. Een goede investering zijn bh setjes, zo hoef je niet meer te zoeken naar passende setjes!

Verleidelijke Kanten BH Set Met Open Cups
Deze verleidelijke 2-delige BH-set is van luxe kant. De BH heeft open cups en verstelbare bandjes voor een mooie pasvorm. De bijpassende string heeft een opvallende sexy achterkant en maakt deze set compleet.

Girl Like You 2-delige BH Set
Sensueel 2-Delig BH-setje in een verleidelijke en zachte kleur. Het materiaal van deze set is satijn wat heerlijk glad aanvoelt op de huid. Zowel BH als slip hebben brede striklinten. De top heeft verstelbare bandjes en de bijpassende string laat jouw billen optimaal uitkomen.

Flowlace Kanten 2-delige Bh Set
Met deze verleidelijke Flawlace set van Obsessive breng je nog meer sensuele spanning binnen in de slaapkamer. De BH top heeft een prachtige belijning die jouw vormen er super vrouwelijk uit laten zien. De ongevoerde cups zijn van gebloemd kant en hebben geen beugels. Je strikt de top vast in de nek. De bijpassende sexy string maakt deze look compleet. Het materiaal is elastisch voor een mooie pasvorm.

3 Corset en Bustiers

Voel je sexy in een corset en bustier! Perfect om jouw partner extra oog vitamines te geven of geef een sexy corset als cadeau.

Jarretelkorset JoJo 2-Delig
Sensueel jarretelkorset met voorgevormde cups met beugels en een haaksluiting aan de achterkant. Deze set heeft een opvallende kleur roze en zwart kanten details. Het korset is gemaakt van zachte en rekbare stof. Alle bandjes zijn verstelbaar en afneembaar. De set is inclusief een sexy bijpassende string.

Luxe Korset + String
Voel je onweerstaanbaar in dit schitterende korset uit de Music Legs collectie. Het beigekleurige korset is overtrokken met een transparant zwart materiaal wat zorgt voor een stijlvolle en sensuele look. De cups zijn afgewerkt met zwarte ruches en satijnen strikjes. Daarnaast is het korset voorzien van sterke baleinen die zorgen voor ondersteuning en een rijgsluiting voor een extra smalle taille. Je ontvangt bij dit korset een bijpassende string voor een complete look.Tip: maak je lingerie setje helemaal compleet met een paar kousen!

Kanten Jarretelkorset Met Wetlook Details
Dit zwarte korset combineert kant en uitdagend wetlook voor een unieke look. Het korset is strapless en heeft een haaksluiting aan de voorkant. De zijkanten zijn gemaakt van doorschijnend, elastisch kant voor een verleidelijke look. De achterkant is voorzien van een wetlook rijgveter die je zelf kunt strikken. De lange jarretels zijn voorzien van clipjes die je makkelijk aan je kousen kunt bevestigen. Tip: bekijk onze kousen collectie voor een paar bijpassende wetlook kousen!

4 catsuits

Wil jij je partner verrassen met een pak? Een cat suit is de perfecte oplossing ervoor! Je kunt het zo sexy maken als je zelf wilt.

Nights Like This Jarretel Catsuit
Opvallen doe je zeker in deze sexy netstof catsuit met aangehechte jarretels. De catsuit laat je vormen nog sensueler uitkomen, rekt goed mee en heeft een fijne pasvorm.

Fire & Desire Catsuit
Sensuele doorzichtige catsuit met lange mouwen en een sexy rijgveter aan de voorzijde. De stof is elastisch voor een mooie pasvorm.

Netstof Catsuit Jarretellook
Verleidelijke catsuit van doorschijnende netstof met classy opengewerkte details. De catsuit heeft een jarretel look en vormt zich mooi naar jouw rondingen.

5 Jarretel setjes

Een Jarretel setje bestaat uit verschillende onderdelen. Het is sexy en speels! Leuk voor een avondje met je partner.

Neon Symphony 3-delige Jarretelset
Dit verleidelijk 3-delig jarretelsetje in Electric Pink staat garant voor meerdere spannende avonden in de slaapkamer. Het setje is uitgevoerd in luxe kant en heeft een speelse belijning. De BH heeft en sluiting aan de achterzijde en verstelbare bandjes. De cups hebben geen voering of beugels. Bij de set hoort verder een jarretelgordel en een sexy bijpassende string. Draag dit setje met zelfvertrouwen en wordt instant eye candy!

Redella 3-Delig Jarretelsetje
Deze 3-delige set bestaat uit een BH, jarretelgordel en bijpassende string. De BH heeft verstelbare bandjes en een haaksluiting. De bijpassende string en jarretelgordel geven jouw billen en heupen een sexy uitstraling.

Top Set Bondage S
Spannend lingeriesetje bestaande uit een BH, een jarretelgordel, een string en handboeien. De kanten Bh is voorzien van drukknoopjes waar je de cups mee open en dicht kunt doen. De string heeft een open kruis.

Waarschijnlijk ben je overladen met allemaal verschillende setjes. Probeer een setje aan en kijk waar jij je sexy in voelt, want als jij je sexy voelt zal je dat ook uitstralen! Je partner zal niet meer kunnen wegkijken. We hebben nog meer sexy setjes op de webshop, dus vergeet niet een kijkje te nemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)