3 items voor meer stimulatie tijdens de seks

Geklede vrouw met seksspeeltje op bed

Seks is iets leuks, lekkers en speciaals, maar het kan natuurlijk altijd beter. Wij raden je daarom aan om tijdens de seks op zoek te gaan naar extra stimulatie. Dat houdt in dat je naast bijvoorbeeld penetratie ook de clitoris stimuleert om zo een nog hemelser gevoel te creëren. Wie wilt dat nou niet! In deze blog hebben wij het over 3 sextoys die ideaal zijn voor extra stimulatie tijdens de seks

Luchtdruk vibrator

Een luchtdruk vibrator is perfect om te gebruiken tijdens de seks. De luchtdruk masseert jouw clitoris terwijl je partner je penetreert. Zo bereik je gegarandeerd de zevende hemel! Een luchtdruk vibrator voelt een beetje alsof iemand aan je clitoris sabbelt. Het combineert dus het gevoel van penetratie met orale stimulatie.

Wand

Een wand is een echte must have. Je kunt er zoveel kanten mee op. De vibrerende kop heeft 10 standen waarmee je naast je clitoris ook andere gevoelige delen zoals de tepels kunt stimuleren. Wees creatief en stimuleer alle gevoelige delen met de verschillende snelheden en patronen. Met een wand kan de spanning opgebouwd worden, maar zeker ook aanwezig blijven! Met een wand vibrator kun je elk deel van je lichaam extra stimuleren.

G-spot vibrator

Wat een echte gamechanger kan zijn is het gebruiken van een G-spot vibrator tijdens de anale seks. Je wordt dan op 2 manieren gepenetreerd, wat zorgt voor ultieme hoogtes! Wanneer je niet into anale seks bent kun je deze vibrator natuurlijk ook gewoon gebruiken om de clitoris te stimuleren tijdens de penetratie. Als je zelf gewoon wil genieten zonder inspanning, kan je partner dit natuurlijk ook bij jou gebruiken.

Satisfyer Mono Flex G-Spot Vibrator Met App – Mauve

Nog meer stimulatie!

Als je op zoek bent naar nóg meer stimulatie, dan kun je altijd een crème of gel proberen. We hebben een breed assortiment aan crèmes die zorgen voor extra stimulaties en nieuwe hoogtes. Denk aan orgasme crème, lust opwekkers, nipple gel en veel meer. Niks is te gek!

Intome Clitoral Arousal Gel – 30 ml

https://www.ladypleasure.nl/shop/drogisterij/lustopwekkers/nipple-play-gel-10-ml/https://www.ladypleasure.nl/shop/drogisterij/lustopwekkers/clitherapy-clitoris-balsem-horny-jar/ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)