Onze favoriete items voor in de slaapkamer

donkere vrouw in groene lingerie met rode bloemen in haar hand

De slaapkamer is een hele veilige en intieme plek. Wij zijn een hele grote fan van items gebruiken om het spannend te houden en wij denken dat jij dat misschien wel met ons eens bent. Voor dit blog hebben wij onze webshop afgezocht naar onze favoriete items voor in de slaapkamer!

Lingerie

Het liefst voelen wij ons zo mooi en sexy mogelijk, zeker in de slaapkamer. Daar heb je natuurlijk dé perfecte lingerie set voor nodig! Rood, rood, rood. Het staat mooi op iedere huidskleur. Wij hebben 3 verschillende set voor jou uitgekozen ter inspiratie.

We weten dat de 2-delige set van Vixen een onweerstaanbare indruk zal achterlaten op je partner! De bovenkant is van kant dat gedeeltelijk open is. Het brede lint kan op de rug gestrikt worden. De bijpassende vlammend rode string maakt deze look compleet.

Deze Lovlea set heeft een topje met mooi kant en gekruiste schouderbandjes. De bijpassende slip is zeer hoog uitgesneden waardoor de heupen helemaal vrij zijn. Het materiaal is elastisch wat zorgt voor de perfecte pasvorm.

Deze mooie rode bh set is ontworpen met open cups en een speelse strik. Aan de achterkant van de bijpassende slip zitten een paar elastische banden om je billen er mooi uit te laten zien.

Toys

Voor toys raden wij 100% een wand aan. Deze veelzijdige toy is goed voor iedere situatie. Begin met een heerlijke massage voor je overgaat tot het echte werk. Deze toy is werkelijk ideaal! We hebben drie van onze favoriete wands op een rijtje gezet.

Geniet alleen of met je partner van alle intieme momenten. Deze Oriel wandvibrator is een ideaal speeltje voor externe stimulatie. Er zijn 10 standen van de trilkop, waardoor je andere gevoelige delen zoals de tepel behalve de clitoris kunt stimuleren. Wees creatief en stimuleer alle gevoelige delen met verschillende snelheden en patronen.

Deze wandvibrator ontspant elke gespannen spier. Deze stijlvolle vibrator is voorzien van een krachtige motor die voor sterke vibraties kan zorgen. De zachte elastische kop is gemaakt van siliconenmateriaal. Je kunt kiezen uit 5 vibratiestanden en 10 verschillende standen.

Geniet alleen of met je partner van alle intieme momenten. Deze Rosy Gold wandvibrator is een ideaal speeltje voor externe stimulatie. Er zijn 10 standen van de trilkop, en door deze standen kunt u andere gevoelige delen zoals de tepel, behalve de clitoris, stimuleren.

Drogisterij

Een veelzijdig en fantastisch middel, glijmiddel! Je hebt veel verschillende keuzes in geuren, smaken en effecten zoals bijvoorbeeld een tingeling effect of een extra stimulerend effect. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)