Wat is een Yoni Massage?

Een massage waar het gaat om intimiteit. Een Yoni is een nieuwe term voor ‘vagina’ dus eigenlijk is het een vagina massage. Dit massage is een spannende en opwindende massage en speciaal voor de Yoni. In dit blog lees je meer over de Yoni massage en hoe jij je vriendin kan verwennen met een Yoni massage.

Een Yoni massage gaat specifiek om de vagina. Het woord komt uit de spiritualiteit en een welbekende term geworden. Een Yoni massage bestaat uit meer dan vingeren en even over de clitoris heen wrijven. Er zit meer gedachtegang achter een Yoni massage. Je kunt met een Yoni massage haar onzekerheden, angsten en zorgen wegnemen. Het gaat echt om de ultieme ontspanning. Het gaat niet om het klaarkomen, maar om de ervaring van de massage en het gevoel wat het geeft. Door de Yoni massage voelen vrouwen zich vrouwelijk en krachtig! Maar naast de massage is het ook heel fijn voor je vriendin om lekker verwend te worden, want zij staat in het middelpunt. Tijdens een Yoni massage komt penetratie niet in voor. De partner geeft en je vriendin ontvangt alleen. Het gaat echt even alleen om haar en het is ook nog eens heerlijk om je vriendin te zien genieten toch ;)?

De Yoni massage stappen

De allereerste stappen zijn schone en korte nagels. Voel ook even aan of je geen scherpe randen hebt, want dat is natuurlijk geen fijn gevoel. Naast schone en korte nagels moet er ook goed besproken worden over een Yoni massage. Het is geen voorspel, maar echt een moment om je partner te verwennen. Het is ook duidelijk om dit te bespreken met je partner dat een Yoni massage geen voorspel is.

1. Een ontspannen sfeer

Het is belangrijk om een veilige en fijne sfeer te creëren. Waar jullie beide prettig bij voelen en ongestoord aan de Yoni massage kunnen beginnen. Brand wat kaarsjes, dim de lichten, een warme ruimte en om in de spiritualiteit te blijven. Wierook opsteken en een rustgevende zen muziek helpt ook! Tijdens de massage is het heel belangrijk om glijmiddel te gebruiken. Normale olie zorgt voor irritatie bij de vagina. Dit wil je natuurlijk niet creëren bij een Yoni massage.

2. Masseer eerst de bijzaken

Bij een Yoni massage ga je als laatste stap de vagina masseren. Na een relaxte sfeer begin je met het lichaam masseren. De rug, benen, armen en romp. Vergeet niet de borsten en de liezen te masseren, want dat zijn gevoelige zones die in verband zijn met de clitoris. Je warmt alvast het lichaam op voor de échte Yoni massage. Tijdens de massage kun je je vriendin in de gaten houden, wat zij echt lekker vinden.

3. Verken de Yoni

Als je het lichaam hebt gemasseerd, ga je rustig plaats nemen aan de binnenkant van de benen. Zo is de Yoni goed in je zicht. Je legt je handpalm op haar venusheuvel en beweeg lichtjes met je vingertoppen van boven naar beneden over haar schaamlippen en venusheuvel. Hiermee wakker je de zenuwen op rondom haar vagina.

4. Glijmiddel is the key

Het glijmiddel kun je opwarmen tussen je handen. Als je de gel direct op het lichaam smeert, zal dat niet fijn aanvoelen en is de gebouwde intimiteit weer terug bij af. Het glijmiddel op temperatuur brengen is key. Vervolgens kun je met je handen de vagina met glijmiddel smeren en vergeet niet de schaamlippen ook mee te nemen. Een smerige boel is helemaal niet erg, dus zorg voor oude lakens of dekens.

5. Schaamlippen is de volgende stap

De massage vordert met de schaamlippen en je masseert de buiten en binnenkant van de schaamlippen. Je streelt met je wijs-en middelvingers en gaat de vagina ontdekken. Een gevoelig plekje om niet te vergeten is ‘perineum’ dat is een stukje tussen de vagina en de anus. Dit kun je mee masseren met de schaamlippen.

6. De clitoris is aan de beurt

Het is nu tijd om het meest gevoelige plekje te masseren. Dat is haar clitoris, er zitten meer dan 8000 zenuwuiteinden in de clitoris en is super gevoelig. Om een vergelijking te maken zit er in een penis 4000 zenuwuiteinden, dus wees voorzichtig en zet zo min mogelijk kracht. De Yoni massage draait niet om voorspel, dus behoudt dezelfde tempo. Maak met je vingers ronde bewegingen en ga rustig heen en weer.

7. Masseer de Yoni van binnen

Het is nu tijd om de vagina van binnen te masseren. Vraag altijd om toestemming van je vriendin of zij daar op dat moment behoefte aan heeft. Je vriendin staat centraal en het voorkomen dat zij daar geen behoefte aan heeft. Als je vriendin er behoefte aan heeft, kun je rustig met een vinger in de vagina en maak je draaiende bewegingen. Je verkent op een rustig tempo de binnenkant van de Yoni. Je kunt eventueel met meerdere vingers experimenten en je kunt je duim gebruiken om de clitoris te masseren.

8. Het einde van de Yoni massage

Het einde is in zicht en de massage is bijna voorbij. Communiceer dat de massage bijna voorbij is en vraag eventueel waar zij nog extra gemasseerd wil worden. Klaarkomen is geen must, maar als jullie beide behoeftes hebben op meer dan is dat ook helemaal prima! Het kan ook zijn dat de massage centraal staat en dan kun je de massage eindigen door naast haar te liggen en je lichaam tegen haar aan te drukken.

Wij hebben jullie alle details gegevens over een Yoni massage. Probeer het uit bij je vriendin en experimenteer waar jullie je beide prettig bij voelen. Vergeet niet bij een Yoni massage is het belangrijk om glijmiddel te gebruiken. In het assortiment van Lady Pleasure vind je verschillende glijmiddels die daarbij kunnen helpen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)
Een verrassing wacht op je!
Meld je nu aan om jouw unieke kortingscode in jouw inbox te ontvangen!
    AANMELDEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden