Waar moet je allemaal op letten bij het kopen van je eerste seksspeeltje?

Over het praten over seks en seksspeeltjes hangt nog steeds een enorme taboe. En dat terwijl seks een van de normaalste zaken ter wereld is. Wil jij nou met seksspeeltjes beginnen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan vooral verder. In dit blog vertellen wij jou namelijk precies waar je op moet letten bij de aanschaf van jouw eerste seksspeeltje.

 

Waar te beginnen?

Of je nou een relatie hebt of single bent, vanaf een bepaalde leeftijd is seks een belangrijk onderwerp in je leven. Er zijn veel mensen die het dan ook gek vinden dat vrouwen met een relatie een seksspeeltje in huis hebben. Dit is helemaal zo gek nog niet. Iedereen heeft wel eens me time nodig, en een seksspeeltje is daar een goeie oplossing voor.

 

Maar nu komt de vraag, welk speeltje ga jij kiezen? Er zijn zoveel speeltjes op de markt, dat het soms lastig kan zijn om er eentje te kiezen. Het is belangrijk dat jij jezelf van de voren de vraag stelt: waar wil ik het speeltje voor gebruiken? Wil jij vaginaal gestimuleerd worden? Of hou jij meer van clitorale stimulatie? Daarnaast is het ook heel belangrijk dat je bepaald voor wie je een seksspeeltje wilt aanschaffen. Er zijn namelijk speeltjes ontworpen alleen voor vrouwen, alleen voor mannen of voor beide

 

Eerst zelf ontdekken

Op het moment dat jij een seksspeeltje wilt aanschaffen, is het belangrijk dat jij jouw lichaam goed kent en weet wat je fijn vindt. Probeer dus eerst zelf met de hand jouw clitoris te stimuleren, en kom er zo achter wat jij allemaal fijn vindt. Ook is het belangrijk om eerst vaginaal van alles uit te proberen. Het is cruciaal om jouw lichaam eerst zelf goed te kennen, voordat je een passend speeltje kunt aanschaffen.

 

Niet te duur en zeker niet te groot

Let erop dat jij niet gelijk een heel duur en groot speeltje aanschaft. Op het moment dat jij nog nooit een speeltje hebt gebruik, weet je niet of je het lekker gaat vinden. En je weet vooral nog niet wat je allemaal lekker vindt. Het is dan dus zonde om een heel duur speeltje te kopen in de ontdekkingsfase. Probeer eerst te wennen aan een klein speeltje dat iets goedkoper is. Op het moment dat jij weet wat je lekker vindt, kan je gaan kijken naar een wat duurder speeltje.

 

Miskoop

Helaas kan het gebeuren dat jouw speeltje toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Maar zo kom je wel meer te weten over wat je wel en niet lekker vindt. In de zoektocht naar wat jij lekker vindt, horen nou eenmaal miskopen.

 

Het is dus belangrijk om voor het aanschaffen van een speeltje een goed beeld te hebben van wat jij allemaal wel en niet lekker vindt, en vooral waar jij het speeltje voor wilt gebruiken. Veel plezier in de zoektocht naar jouw perfecte seksspeeltje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)