Hoe begin je met seksspeeltjes?

De één zal het geweldig vinden, en de ander juist helemaal niks. Vaak heeft de groep die het niks vind, er nog maar weinig ervaring mee. We hebben het hierbij natuurlijk over het gebruik van seksspeeltjes. Wil jij nou graag beginnen met het gebruiken van seksspeeltjes? Lees dan vooral verder.

Ontdekken wat jij lekker vindt

Seksspeeltjes zijn geschikt voor zowel solo plezier, of plezier met je partner. Voor de singles zijn seksspeeltjes erg handig om toch regelmatig tot een orgasme te komen zonder partner. Speeltjes kunnen erg handig zijn om te ontdekken wat jij nou eigenlijk lekker vindt. Welke plekjes zijn gevoelig? Hou je van harde aanrakingen? Of vind jij zachte aanrakingen fijner.

Jezelf ontdekken op seksueel gebied is enorm belangrijk. Op het moment dat jij namelijk zelf weet wat je lekker vindt, kun je dit doorgeven aan jouw partner. Het gebruik van seksspeeltjes is dus geen vervanging van seks, maar het kan de seks wel verbeteren.

Veel mensen hebben intense stimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen. Met het gebruik van een speeltje, kan het voorkomen dat je sneller en makkelijker tot een orgasme komt.

Hoe begin je erover?

Voor vele kan het lastig zijn om te beginnen over het gebruik van seksspeeltjes tegen hun partner. Mensen houden graag vast aan het vertrouwde, en vinden het lastig om nieuwe dingen te proberen. Maar tijdens de seks is het juist zo leuk om nieuwe dingen te proberen, en samen te experimenteren. Zorg ervoor dat jullie goed met elkaar blijven praten, en bespreken wat jullie wel en niet willen.

Het beste speeltje om samen mee te beginnen

Er zijn veel speeltjes op de markt die speciaal zijn gemaakt om samen te gebruiken. Denk hierbij aan een koppel of duo vibrator. Deze speeltjes zijn niet altijd de beste speeltjes om mee te beginnen.

Het beste seksspeeltje om mee te beginnen is een vibrator. Een vibrator kan zorgen voor veel plezier en extra genot tijdens de seks. Gebruik de vibrator bijvoorbeeld voor massages, het prikkelen van gevoelige plekken bij jouw of bij je partner, of voor het stimuleren van de clitoris.

Wanneer jullie nog geen speeltje hebben, kan het een leuke belevenis zijn om deze samen te gaan kopen. Kijk bijvoorbeeld samen naar verschillende producten op verschillende websites, en bespreek je interesses en fantasieën met elkaar.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)