Wat zijn vibrator opzetstukken?

Er zijn natuurlijk onwijs veel vibrators op de markt, en voor ieder is er wel wat wils. Maar wat nou als jij graag verschillende vibrators wilt, maar ze niet allemaal wilt aanschaffen? Dan zijn daar de vibrator opzetstukken. Maar wat zijn dat nou precies, en hoe gebruik je deze? Wij leggen je het allemaal uit in dit blog. Lees vooral verder.

Vibrator opzetstukken, zijn opzetstukken die je kunt plaatsen op je vibrator. Ze zijn te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen. Meestal zijn deze opzetstukken gemaakt van siliconen. Op het moment dat jij gebruik wilt maken van opzetstukken, moet je wel eerst een wandvibrator aanschaffen.

Voor wie zijn deze opzetstukken?

Vibrator opzetstukken zijn ontwikkeld voor mannen en vrouwen die wel van een beetje afwisseling houden, en niet veel geld uit willen geven aan verschillende seksspeeltjes. De opzetstukken maken het mogelijk om te switchen tussen verschillende soorten stimulatie, en zorgen ervoor dat je niet elke keer een nieuw speeltje hoeft te kopen.

Welke verschillende opzetstukken zijn er?

Net zoals dat er verschillende vibrators zijn, zijn er ook verschillende soorten opzetstukken. Denk daarbij aan verschillende kleuren, erken, modellen en maten. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt. Opzetstukken zijn er bijvoorbeeld in de kleuren roze, zwart, blauw en transparant. Hou er bij de maat rekening mee dat hij wel op jouw wandvibrator past. Er zijn verschillende modellen die ieder een eigen functie hebben. Denk daarbij aan clitoris stimulatie, anale stimulatie, duo stimulatie, g-spot stimulatie enz.

Hoe gebruik je opzetstukken?

Opzetstukken zijn vaak gemaakt van siliconen, en je schuift ze gemakkelijk over de kop van de vibrator heen. Bij sommige vibrators moet je eerst de afneembare kap verwijderen voordat je het opzetstuk kunt bevestigen. Dit staan meestal in de beschrijving van het product. Op het moment dat je een opzetstuk aanschaft, is het belangrijk dat je altijd goed kijkt of je de juiste maat koopt. Op het moment dat je de verkeerde maat aanschaft, kan je deze niet gebruiken en dat is natuurlijk zonde. Opzetstukken zijn vaak makkelijk te gebruiken in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Wil je jouw opzetstuk gebruiken voor anale stimulatie? Gebruik hem dan in combinatie met anaal glijmiddel.

Hoe reinig je opzetstukken?

Net als een bij een normale vibrator, is het belangrijk om je opzetstuk ook schoon te maken. Na gebruik kun je het opzetstuk makkelijk van de vibrator verwijderen. Vervolgens kun je deze gemakkelijk schoonmaken met een toycleaner, en een droge doek. Heb je het opzetstuk gebruikt voor anale stimulatie? Dan kun je deze na gebruik gemakkelijk eerst afspoelen onder de kraan. Na het reinigen, kun je het opzetstuk opbergen in een toybag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)