Wat is een pinpoint vibrator?

Tegenwoordig zijn er natuurlijk onwijs veel soorten vibrators op de markt. Deze zijn er is allerlei verschillende kleuren, soorten en maten. Een iets minder bekende vibrator is de pinpoint vibrator. Ik hoor vele van jullie al denken: ‘Maar wat is dat?’. Wat een pinpoint vibrator precies is, en waarom je er een zou moeten aanschaffen, gaan we allemaal bespreken in deze blog. Lees vooral verder.

De pinpoint vibrator in het kort

Een pinpoint vibrator zorgt ervoor dat een heel klein gebied gestimuleerd wordt. Meestal gaat het dat over de clitoris zelf, of net er omheen. Een geschikte vibrator voor pinpoint stimulatie, heeft een smalle top.

Senzi Pinpoint Vibrator

Een goed voorbeeld van een pinpoint vibrator is bijvoorbeeld de Senzi Pinpoint Vibrator. Deze vibrator heeft een smalle top, smaller dan dit kan eigenlijk niet. Deze vibrator is erg mooi vormgegeven, en zorgt ervoor dat al jouw gevoelige plekjes gestimuleerd worden. De vibrator heeft 12 verschillende vibratiestanden, en je kunt makkelijk switchen tussen deze standen met de knop op het handvat. Ook is deze vibrator goed te gebruiken in bad of onder de douche, hij is namelijk waterdicht.

Deze vibrator wordt standaard geleverd met een mooie luxe opbergkoker. Zo kan je jouw speeltje makkelijk en veilig opbergen, en zou je hem zelfs nog discreet mee kunnen nemen in je tas. Is jouw speeltje leeg? Geen paniek! Jouw vibrator is makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB kabel.

Schoonmaken

Zoals elke vibrator, moet ook de pinpoint vibrator goed gereinigd worden na gebruik. Hij is eenvoudig te reinigen met water en een toycleaner. Water met een milde, antibacteriële zeep is ook geen probleem.

Benieuwd naar de pinpoint vibrator? Klik dan hier om ze te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)