3 TIPS VOOR EEN SEXY STATE OF MIND

Een goed seksleven staat of valt met een sexy state of mind. Of we het nu hebben over zin in seks of over het krijgen van een orgasme: een sexy state of mind is essentieel. Maar uhm, hoe kom je dan aan een sexy state of mind? In dit blog lees je 3 tips om je sensueel te voelen!

Bij een sexy state of mind heb ik het over je sexy voelen en niet over er sexy uitzien.
Er sexy uitzien kan – althans gedeeltelijk – voor anderen zijn bedoeld, maar je sexy voelen is helemaal van en voor jou.

Je sexy voelen is een bepaald zelfvertrouwen uitstralen en van jezelf houden, ongeacht wat je draagt. Voor de één komt dit heel natuurlijk, en voor anderen kost het wat meer moeite.

Vleugje wulpsheid en een suggestie van seks

Sexy is misschien niet helemaal het juiste woord: sensueel of sensualiteit dekt de lading beter. Sensueel komt van het Latijnse woord sensualis oftewel verbonden met bevrediging van de zintuigen. Sensualiteit heeft dus te maken met de vijf zintuigen, en komt met een vleugje wulpsheid en een suggestie van seks.

Hoe sexy of sensueel voel jij je?

De million dollar question is nu: Hoe sexy of sensueel voel jij je op een schaal van 1-10? Wees eens eerlijk… Hoe hoog of laag heb je gescoord? Heb je een 8 of hoger gescoord, dan hoef je je geen zorgen te maken. Maar bij lager dan een 8 dan is er serieus werk aan de winkel.

Moodkiller voor je sensualiteit

Wij vrouwen hebben zo de neiging om alles te overdenken: te piekeren en ons zorgen te maken. Kortom: we zitten te veel in ons hoofd in plaats van in ons gevoel. En laat dat nu echt een moodkiller voor je sensualiteit zijn…

Om je sensueel te voelen is het juist van essentieel belang om goed in contact te zijn met je gevoel. Maar hoe doe je dat dan, je sensueel voelen?

Hoe creëer je een sexy state of mind?

Tja, goede vraag. En het antwoord zal voor ieder anders zijn. Onderzoek eens waar jij je sexy of sensueel door gaat voelen. Om je op weg te helpen, geef ik je hier drie sensuele tips:

Tips om jezelf sensueel te voelen

 1. Geef jezelf een compliment.
  Ga voor de spiegel staan, smile en geef jezelf een compliment. Nu hoor ik je al denken: “Mijzelf een compliment geven, da’s raar?!” Ja, het kan in het begin een beetje onwennig aanvoelen. Maar van een compliment knap je echt op! Dus waarom zou je jezelf niet eens een compliment geven?

  Dus ga voor die spiegel staan, smile en zeg bijvoorbeeld “Wauw, je ziet er goed uit vandaag”. Enne, denk er niet te veel over na, gewoon lekker doen. En ook al voel je het nog niet helemaal van binnen: fake it, till you make it!

 2. Koester je lichaam.
  Geniet van je lichaam en geniet van haar pracht. Om je sensualiteit echt te omarmen, moet je je zelfkritiek loslaten. Concentreer je op je pluspunten in plaats van je gebreken. Richt je aandacht op je schoonheid. Je bent mooi. En je bent het waard om verwend te worden. Ook en misschien wel juist door jezelf. Verras je zintuigen. Neem een lekker heet bubbelbad bij kaarslicht. Of smeer je in met een sensueel ruikende lotion. Doe lekker je favoriete parfum op. Trek je mooiste setje aan waar jij je heerlijk vrouwelijk in voelt. Kortom: verwen jezelf en geniet van jezelf!
 3. Geniet!
  Sensualiteit ervaren is echt contact maken met je vreugde en plezier. Een sensuele vrouw weet hoe ze echt van zichzelf kan genieten, en zal en kan voluit spelen. Dus doe eens gek. Gooi het volume van de radio omhoog bij je favoriete nummer en zing op de toppen van je longen mee. Of dans alsof niemand kijkt. Een sensuele vrouw is levendig, gelukkig en gepassioneerd. Dus, vind je vreugde en leef je volledig uit!

Kun jij nog wel een vleugje extra sensualiteit in je leven gebruiken?

Eerlijk gezegd denk ik dat we allemaal wel een vleugje (of meer) sensualiteit in ons leven kunnen gebruiken. Niet voor een ander, maar gewoon voor jezelf. Iedere vrouw is natuurlijk anders, iedere vrouw reageert anders en iedere vrouw heeft een ander verhaal.

Maar is het voor jou echt een uitdaging is om je sensueel te voelen? En kun je wel wat meer tips gebruiken om je eigen sensualiteit te (her)ontdekken? Dan is er speciaal voor jou de online training Discover Your Sensual Self.

Nieuwsgierig wat deze training inhoudt? Ga naar: https://fijnvrijen.nl/discover-your-sensual-self/

Speciaal voor LadyPleasure dames: met de kortingscode Lady2020 krijg je een speciale korting van maar liefst 60%!

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)